TrueLens, onze eigen innovatie van Mister Spex, introduceert contactlenzen van hoge kwaliteit in samenwerking met gerenommeerde fabrikanten. Twee jaar intensieve ontwikkeling hebben geresulteerd in een onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. U kunt ze comfortabel vanuit huis bestellen in onze online shop en genieten van de vrijheid om u te concentreren op de belangrijke dingen in het leven - TrueLens zorgt voor de rest en verzekert u van helder zicht en ultiem comfort.

Voor elk moment

Ontdek TrueLens voor uw ogen

TrueLens
TrueLens

Onze daglenzen

van TrueLens bieden u volledige flexibiliteit en zijn perfect als u af en toe contactlenzen wilt dragen. Daglenzen zijn bedoeld voor dagelijks gebruik (8 tot 15 uur) en moeten daarna worden weggegooid. Maar niet ten koste van ons milieu, want alle daglenzen van TrueLens worden plastic-neutraal geproduceerd.

TrueLens
TrueLens

Onze maandlenzen

zijn de beste keuze voor u als u regelmatig of dagelijks voor contactlenzen kiest. Met TrueLens maandlenzen kunt u tot 30 dagen lang ontspannen zien in het digitale leven van alledag en in alle lichtomstandigheden. Voor een comfortabele draagervaring gedurende de hele maand zijn een goede verzorging en reiniging noodzakelijk.

Hulp en advies

Naar de contactlensgids

True Lens
True Lens

Vindt u contactlenzen briljant, maar hebt u nog vragen? Wij zijn er om u te helpen de juiste lenzen voor uw behoeften te vinden, om u te laten zien hoe u uw lenzen op de juiste manier kunt verzorgen en bewaren, om u tips en trucs te geven voor het inzetten en uitnemen, en om u te helpen bij eventuele ongemakken.

TrueLens
TrueLens

De juiste verzorging en reiniging

van uw contactlenzen zijn cruciaal voor een goed zicht en een veilige en comfortabele draagervaring. Bij TrueLens vindt u het juiste verzorgingsproduct voor uw behoeften en elk type lens.

Vaak gestelde vragen

Ja, wij bieden torische lenzen zowel als daglenzen en als maandlenzen. In ons assortiment zijn de relevante lenzen voor u de Platinum Daily Toric en de Platinum Monthly Toric.

Ja, wij bieden multifocale maandlenzen aan. In ons assortiment zijn de relevante lenzen voor u de Platinum Daily Multifocal en de Platinum Monthly Multifocal.

Ja, al onze producten hebben een CE-markering en voldoen daarom aan de Europese normen voor producten op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieubescherming.

TrueLens wordt geproduceerd in samenwerking met wereldwijd toonaangevende contactlensfabrikanten.

TrueLens is het eigen merk van Mister Spex. Als Europa's toonaangevende online opticien kan Mister Spex geoptimaliseerde processen en workflows implementeren, van productie tot levering en service, waardoor het prijsvoordeel aan u wordt doorgegeven.

Natuurlijk, als u uw zichtwaarden kent, kunt u TrueLens eenvoudig bestellen. U kunt TrueLens al vanaf € 6,95 uitproberen met onze proeflenzen.

Ja, natuurlijk. Wij bieden een uitgebreide opticienservice in al onze Mister Spex-winkels. Hier vindt u een overzicht van alle winkels en kunt u direct een afspraak maken voor het aanmeten.

TrueLens is het exclusieve eigen merk van Mister Spex, ontwikkeld gedurende twee jaar in samenwerking met wereldwijd toonaangevende fabrikanten.

Wanneer u op misterspex.de bestelt, kunt u eenvoudig aangeven dat u TrueLens op abonnementsbasis wilt ontvangen. Zodra uw huidige voorraad bijna op is, worden de contactlenzen automatisch bijbesteld. U kunt het interval eenvoudig zelf instellen. Vanaf de tweede levering bespaart u ook 10%. Het abonnement is flexibel en kan op elk moment op uw verzoek worden beëindigd. U kunt het abonnement opzeggen via uw Mister Spex klantaccount.

1-3 werkdagen. Als u voor 14.00 uur bestelt, worden uw contactlenzen dezelfde dag nog verzonden.

Verzending kost €3.95. De verzending is gratis voor bestellingen van meer dan €39,00.

1) Plasticneutraliteit wordt bereikt wanneer een bedrijf (of een individu) dezelfde hoeveelheid plastic terugwint en recyclet die het gebruikt of produceert. TrueLens Premium en Platinum Daily contactlenzen dragen, in samenwerking met Plastic Bank®, bij aan het stoppen van de vervuiling van de oceanen door plastic afval. Ons plasticverbruik wordt gecompenseerd door het Certified Plastic Neutral" programma. Dezelfde hoeveelheid plastic die in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland voor wegwerpcontactlenzen en blister- en omverpakkingen wordt gebruikt, wordt door Plastic Bank® op stranden en in kustgebieden ingezameld en gerecycled voordat het afval de zee kan vervuilen.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel