Contactlenzen

Dag- en nachtlenzen

Dag- en nachtlenzen

Kies voor het gemak van de dag- en nachtlenzen van Mister Spex

Hebt u een druk leven, bent u veel onderweg of vindt u het vervelend om uw lenzen te reinigen? Dan zijn dag- en nachtlenzen echt iets voor u. Dit type lenzen houdt u 30 dagen lang dag en nacht in. Zo hebt u niet eens het idee dat u lenzen draagt. Vooral omdat de lenzen zijn vervaardigd uit Silicon Hydrogel. Dit materiaal is zacht, flexibel en laat veel zuurstof door. Daardoor voelen ze na urenlang dragen nog steeds comfortabel aan.

Voordelen van dag- en nachtlenzen

Dag- en nachtlenzen brengen een aantal voordelen met zich mee. Zo hoeft u de lenzen voor het slapengaan niet meer te reinigen en dat scheelt een hoop tijd. Als u 's ochtends wakker wordt, hoeft u niet meer op zoek naar uw bril, maar kunt u meteen aan de slag. Gaat u veel op reis? Dan houdt u door het gebruik van dag- en nachtlenzen ook ruimte in uw handbagage over. Lenzenvloeistof of een hele stapel daglenzen hoeft u niet meer mee te nemen. Daarnaast hoeft u de lenzen niet iedere dag opnieuw in en uit te doen. Een niet te tijdrovende bezigheid, maar soms kan vooral het uitdoen wat irritatie veroorzaken. Bij Mister Spex kunt u een groot aantal dag- en nachtlenzen kopen. Tussen de verschillende merken in onze collectie vindt u vast de dag- en nachtlenzen die uw opticien of oogarts aanraadt.

Iets voor u?

Dag- en nachtlenzen kopen is vooral aan te raden als u het reinigen van uw lenzen en schipperen tussen bril en lenzen zat bent. Wellicht overweegt u een ooglaserbehandeling, maar durft u dat toch niet goed aan. Dan zijn dag- en nachtlenzen de ideale oplossing. Door het hoge draagcomfort hebt u bijna niet door dat u nog lenzen draagt. Ook reinigen en uw lenzen continu in en uit doen behoort tot het verleden. Dag- en nachtlenzen online bestellen doet u heel makkelijk bij Mister Spex.

Waarom kiest u voor Mister Spex?

Dag- en nachtlenzen koopt u online bij Mister Spex nadat u eerst de juiste lenzen hebt laten aanmeten door de opticien of oogarts. Weet u eenmaal welke dag- en nachtlenzen u nodig hebt, dan is online bestellen wel zo makkelijk. U hoeft niet meer naar de winkel om uw lenzen op te halen, maar bestelt gemakkelijk online en krijgt uw lenzen thuisgestuurd. Bij Mister Spex profiteert u bovendien van de volgende voordelen.

  • Uw contactlenzen worden meestal binnen de twee tot vier dagen na bestelling thuisbezorgd

  • Vanaf 39 euro betaalt u geen leveringskosten

  • Niet tevreden met uw bestelling? Dan stuurt u die binnen de 30 dagen terug en u krijgt uw geld terug

  • Per ongeluk de verkeerde dag- en nachtlenzen besteld? Dan ruilt u ze makkelijk om voor de juiste lenzen.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel