Biofinity

Biofinity contactlenzen garanderen u optimale levenskwaliteit

Helder en scherp zien tilt uw levenskwaliteit naar een hoger niveau. U werkt, ontspant en geniet op een ongeremde manier. U behaalt mooie prestaties, wint aan zelfvertrouwen en straalt dat uit. Het is de droom van elke bijziende, elke verziende of elke persoon met een verminderd zicht door ouderdom. Biofinity contactlenzen helpen u die droom waar te maken. Koop vandaag nog online uw Biofinity contactlenzen bij Mister Spex.

Optimale levenskwaliteit

Voor een optimale levenskwaliteit is een helder en scherp zicht een noodzaak. Hebt u last van bijziendheid, verziendheid of verminderd zicht door ouderdom? Dan zijn Biofinity contactlenzen perfect voor u. De lenzen zitten comfortabel op uw ogen, voelen zacht aan en zijn extra zuurstofdoorlatend. Biofinity contactlenzen beschikken bovendien over de kwaliteit op hun plek te blijven als u een stofje uit uw oog wrijft of snel met de ogen knippert. U doet ze vlot in en neemt ze snel uit. Comfort gegarandeerd. Valt de lens dan toch een keertje per ongeluk op de grond, dan zorgt de lichtblauwe tint van de lens ervoor dat u ze snel herkent. Biofinity contactlenzen zijn een onzichtbaar hulpje met een zichtbaar positief resultaat. U presteert beter, wint aan zelfvertrouwen en u hebt het niet eens in de gaten dat u contactlenzen draagt. Biofinity contactlenzen online bestellen doet u bij Mister Spex.

Oogmeting bij u in de buurt

Voordat u Biofinity contactlenzen bestelt bij Mister Spex is een correcte oogmeting noodzakelijk. Ook daar heeft Mister Spex aan gedacht. In uw buurt vindt u een gespecialiseerde partner die in een handomdraai de meting uitvoert en u de resultaten bezorgt. Hebt u nog vragen over de oogmeting, dan staat een gespecialiseerd team opticiens bij Mister Spex klaar om u te antwoorden. Wij willen dat u voor uzelf een duidelijk beeld hebt over de gezondheidstoestand van uw ogen. Meteen helpt het ons ook om u een correcte online service aan te bieden. Neem voor uw oogmeting vandaag nog contact op met een van onze partners/opticiens bij u in de buurt.

Correcte en snelle service

We willen u alvast bedanken voor uw vertrouwen in Mister Spex. Online kwaliteitsvolle Biofinity contactlenzen bestellen doet u met uw bankpas of kredietpas naar keuze. De beveiligde internetverbinding zorgt voor een feilloze bestelling. U krijgt enkel de prijs op uw ticket aangerekend. Vanaf een vooraf bepaald bedrag leveren wij u kosteloos uw lenzen bij u thuis. Mister Spex doet hiervoor een beroep op een betrouwbare partner. Koop vandaag nog uw Biofinity contactlenzen online bij Mister Spex.

Waarom Biofinity contactlenzen kopen bij Mister Spex?

 • Uitermate scherp zicht

 • Extra zacht aanvoelende contactlenzen

 • Extra zuurstofdoorlatend

 • Onderhoudsvriendelijk

 • Oogmeting bij u in de buurt

 • Feilloos bestellen

 • Veilige betaling

 • Snelle en correcte levering

 • Retourneren binnen de 30 dagen

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel