Contactlenzen

Proeflenzen

Proeflenzen

Proeflenzen: makkelijk switchen voor brildragers

Bij de vraag "Contactlenzen of bril?" speelt het uiterlijk van brillen dankzij de trendy brillenmode meestal geen rol meer. Wat wel een rol speelt is het praktische aspect. Misschien sport u veel en intensief en heeft u daarom een voorkeur voor contactlenzen. Mocht u het switchen van een bril naar lenzen spannend vinden, hebben we nu een prettige oplossing voor u: proeflenzen van ons huismerk TrueLens. Met deze lenzen test u eenvoudig en tegen een scherpe prijs hoe goed uw ogen reageren op contactlenzen.

Wat is het verschil tussen proeflenzen en "normale" lenzen?

Heel simpel: Er is geen verschil! Onze proeflenzen zijn precies hetzelfde als de reguliere contactlenzen van TrueLens. Ze geven een absoluut realistische indruk van het draagcomfort, het zicht en de bediening. Het enige verschil is de verpakkingsgrootte. Het begrip "proefverpakking" is dus eigenlijk toepasselijker. De proefverpakking bevat één lens (bij maandlenzen) of vijf lenzen (bij daglenzen). De hoeveelheden zijn ontworpen voor een testperiode van respectievelijk 30 of 5 dagen. U heeft daarvoor twee pakketten nodig – twee, omdat de sterkte natuurlijk meestal verschilt voor beide ogen.

Daglenzen of maandlenzen op proef: Welke lenzen zijn beter?

Afhankelijk van het type en de mate van de oogafwijking, zijn er van TrueLens zowel dag- als maandlenzen beschikbaar. In dit geval spelen uw individuele gewoontes en voorkeuren een belangrijke rol. Daglenzen doet u ‘s avonds uit en gooit ze weg. Verzorgingsmiddelen zijn dus niet nodig. Dankzij de ongecompliceerde bediening zijn wegwerplenzen geschikt als u alleen bij bepaalde gelegenheden contactlenzen wilt dragen. Denk daarbij aan sport, regenachtige dagen (heel verveveld: druppels op de bril) of belangrijke afspraken.

Als u in plaats daarvan iedere dag wilt genieten van het comfort van contactlenzen, zijn maandlenzen wellicht precies wat u zoekt. Zoals de naam al aangeeft kunnen deze lenzen in het geval van een goede verzorging tot 30 dagen worden gedragen. Omdat u ze meerdere keren kunt gebruiken, betaalt u op de langere termijn aanzienlijk minder. De dagelijkse reiniging en desinfectie wordt snel routine.

Contactlenzen van TrueLens bij Mister Spex: hoogwaardig en scherp geprijsd

Bij Mister Spex verkopen we uitsluitend proeflenzen van ons eigen merk TrueLens. We werken daarvoor samen met gerenommeerde contactlensproducenten om zo een goede kwaliteit te kunnen waarborgen. Bovendien sturen we alle processen van productie tot levering aan en hebben we deze geoptimaliseerd. Het resultaat is een niet te evenaren uitstekende prijs-prestatieverhouding.

  • Bij Mister Spex profiteert u bovendien van de combinatie tussen goedkoop online bestellen en een dienstverlening bij u in de buurt. Om dit te kunnen realiseren werken we intensief samen met lokale partneropticiens.

  • Onze partneropticiens voeren geheel gratis oogmetingen uit voor klanten van Mister Spex. Deze oogmeting is makkelijk online te bestellen.

  • Ook van voordeel: vanaf een bestelwaarde van 39 euro zijn alle leveringen van contactlenzen en proeflenzen gratis. Daaronder wordt 3,99 euro verzendkosten in rekening gebracht.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel