Dames zonnebrillen

Damen-Sonnenbrillen
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
6.106 Resultaten

Oogstrelende dames zonnebrillen maken van elke vrouw een stralende verschijning

Voor de meeste dames is een zonnebril meer dan alleen een gebruiksvoorwerp: een dames zonnebril is een mode accessoire. Mister Spex helpt u om voor elke gelegenheid precies die zonnebril te vinden die bij u past. Bekijk onze uitgebreide collectie dames zonnebrillen. Pas de zonnebrillen die u aanspreken eenvoudig online, maak een keuze en plaats uw bestelling. Wij leveren al uw nieuwe brillen snel en veelal gratis.

Met uw nieuwe dames zonnebril laat u zien wie u bent

Dames zonnebrillen zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld. De tijd dat een zonnebril alleen functioneel was, ligt ver achter ons. De dames zonnebril geeft uitdrukking aan uw persoonlijkheid en is een belangrijk onderdeel van uw outfit. Uw zonnebril is een mode accessoire, dat u zorgvuldig kiest en zelfbewust draagt. De ene keer als kleurige eyecatcher en opvallende verschijning, de andere keer als stijlvol klassiek oogsieraad voor ingetogen elegantie. Maar ook tijdens sportieve activiteiten of in het verkeer wil het oog wat.

Het aanbod van zonnebrillen voor dames is enorm bij ons. En de meeste dames hebben meer dan één zonnebril. Iedere bril moet passen bij uw gezichtsvorm. Bij een ovale gezichtsvorm staan bijna alle monturen. Modellen met een ronde belijning geven een zachte uitstraling aan rechthoekige gezichtsvormen. Een hartvormig of driehoekig gezicht brengt u in balans met een breed of hoekig montuur. Net als bij kleding, moet uw zonnebril ook mooi combineren met uw huidskleur en de kleur van uw haar.

Bij Mister Spex vindt u monturen van alle mogelijke materialen en in vele uitvoeringen. Zo vindt u zonnebrillen die bij u passen, voor allerlei verschillen omstandigheden en gelegenheden. Een specifiek montuur springt in het oog, maar ook bijzondere kleuren, subtiele versieringen of luxe details zijn echte blikvangers. Met een randloze bril, een klassiek model of licht getinte glazen accentueert u juist uw gezicht. Met gekleurde of spiegelende glazen creëert u een dromerige of mysterieuze uitstraling. De keuze is heel persoonlijk. Met dames zonnebrillen van Mister Spex bepaalt u zelf hoe u gezien wordt.

Vind bij Mister Spex uw perfecte nieuwe dames zonnebril

Vindt u het soms moeilijk om de juiste dames zonnebril te vinden? Dan is Mister Spex echt iets voor u. Wij hebben een enorme collectie dames zonnebrillen van alle bekende en ook van minder bekende merken. De meeste merken ontwerpen zonnebrillen speciaal voor dames. Wij helpen u om precies die dames zonnebril te vinden, waarnaar u op zoekt bent. Daarvoor gebruikt u onze filters. U geeft bijvoorbeeld aan wat de vorm van uw gezicht is en wij laten u de modellen zien die daar goed bij passen. Of u maakt een selectie van verschillende vormen van het montuur die u aanspreken. U kunt ook dames zonnebrillen selecteren op basis van het materiaal van uw montuur. Wilt u alleen de bij uw gezicht passende dames zonnebrillen zien van één of een paar bepaalde merken? Dan selecteert u die merken. Of misschien zoekt u naar een dames zonnebril speciaal voor bij een bepaalde outfit of een bepaalde gelegenheid. Dan kunt u uw zoektocht beginnen door eerst een kleur voor uw montuur of een glaskleur te kiezen. Wilt u een zonnebril met glazen op sterkte bestellen? Ook dat kunt u in het keuzemenu aangeven, zodat u meteen ziet voor welke dames zonnebrillen dat mogelijk is. U geeft uw correctiewaarden door en wij zorgen voor uw zonnebril op sterkte. Alle zonnebrillen die u wilt, kunt u met onze 3D-technologie eindeloos gratis online passen en met elkaar vergelijken. Zo helpt Mister Spex u om de perfecte nieuwe dames zonnebril te vinden!

Waarom Mister Spex?

U bestelt uw dames zonnebrillen bij Mister Spex vanwege de vele voordelen:

  • een enorme collectie trendy, stijlvolle en klassieke dames zonnebrillen

  • alle bekende en minder bekende merken

  • veel dames zonnebrillen op sterkte verkrijgbaar

  • gratis aankoopbegeleiding via handige zoekfilters

  • eenvoudig thuis online passen van zonnebrillen met 3D-technologie

  • snelle levering en meestal gratis verzending

  • 30-dagen bedenktijd en retourmogelijkheid

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel