Black Friday gemist? Geen probleem! 25%¹ korting op alles met de code CYBERDEAL21
Kontaktlinsen Pflegemittel

Lenzenvloeistof

  • Snelle levering
  • 30-daagse geldteruggarantie
  • Excellente gratis klantenservice

artikelen

(58)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 58 van 58

Verzorgingsmiddelen voor contactlenzen: een schone zaak

In de loop van de dag belanden verschillende soorten aanslag zoals stof, pollen en vuil op uw contactlenzen. Ook make-up of crèmes die in de ogen belanden kunnen het zicht vertroebelen. Voor een goed zicht en een veilig en aangenaam draagcomfort moeten de lenzen regelmatig worden gereinigd. Ook tussendoor is het vaak prettig om ze opnieuw te bevochtigen. Er zijn verschillende verzorgingsproducten voor contactlenzen die afhankelijk van het type lens en de persoonlijke behoeften worden gebruikt.

All-in-one oplossingen, producten voor harde en zachte lenzen of peroxide producten: welk contactlensverzorgingsproduct voor u geschikt is, hangt af van het soort contactlenzen dat u draagt, hoe intensief u moet reinigen en hoeveel moeite u in de verzorging wilt steken. U vindt bij ons alle verzorgingsproducten en de nodige accessoires, zoals lensbakjes of zuigertjes voor harde contactlenzen:

Waarom het loont om te investeren in verzorgingsproducten voor contactlenzen

De schoonmaken van de contactlenzen is erg belangrijk voor het draagcomfort en voorkomt irritaties en ontstekingen. Niet alleen stof, pollen of zand zetten zich af op de lens. Ook de traanlaag laat eiwitafzettingen achter die uw zicht blijvend kunnen schaden. Afhankelijk van het type verzorgingsproduct voor contactlenzen wordt de reiniging uitgevoerd in een speciaal lenzenbakje of gewoon in het opbergbakje van uw lenzen. Bij voorkeur maakt u uw contactlenzen 's nachts schoon. Dit geeft de contactlensverzorgingsproducten voldoende tijd om hun werk te doen.

Contactlensverzorgingsproducten voor zachte lenzen

Met name voor jaarlenzen, die erg lang meegaan, zijnperoxide oplossingen ideaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder één- en tweetrapssystemen en systemen die met een tablet de oplossing neutraliseren. Peroxide systemen hebben tijd nodig om te reinigen: De lenzen mogen absoluut niet vroegtijdig uit het reinigingsbakje worden gehaald. Doet u dat wel, kunt u chemische brandwonden oplopen! Het voordeel van deze oplossingen is wel dat ze de lenzen erg grondig reinigen en geen conserveringsmiddelen bevatten. Daarom zijn ze ook erg geschikt voor mensen met een allergie. Voor zachte lenzen komen ook all-in-one oplossingen in aanmerking. Hiermee kunt u uw lenzen niet alleen grondig reinigen, maar ook tussendoor bevochtigen. Zo'n combinatieoplossing combineert alle noodzakelijke reinigingsstappen, en dat snel en grondig. Om eiwitafzettingen te verwijderen, is het verstandig om regelmatig een eiwitverwijderaar te gebruiken. In sommige all-in-one oplossingen zit die al.

Verzorgingsmiddelen voor harde contactlenzen

Voor de reiniging van harde lenzen zijn speciale verzorgingsmiddelen voor contactlenzen nodig. Ook voor harde lenzen zijn er speciale all-in-one oplossingen en tweetrapssystemen verkrijgbaar. De tweetrapssystemen maken in een eerste stap afzettingen zoals proteïne, vuil, pollen of make-up los. In een tweede stap wordt de lens afgespoeld en opgeslagen in een opbergvloeistof. U kunt deze vloeistof ook gebruiken om de lenzen tussendoor te reinigen of te bevochtigen.

Verzorgingsmiddelen voor contactlenzen online bestellen bij Mister Spex: uw voordelen

Of u nu op zoek bent naar harde of zachte lenzen, bij Mister Spex vindt u betaalbare verzorgingsproducten voor contactlenzen die passen bij uw wensen en behoeften. Bovendien heeft u allerlei voordelen:

  • Groot aanbod contactlenzen en verzorgingsproducten
  • Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van 39 euro, anders 3,99 euro
  • Snelle levering
  • 30 dagen recht op teruggave

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel