Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
277 Resultaten

Marc O’Polo Eyewear brillen bij Mister Spex

De Marc O’Polo Eyewear brillen bij Mister Spex laten u zien dat goede kwaliteit én spectaculaire designs aantrekkelijk gecombineerd kunnen worden in verschillende modellen. Het Zweedse merk Marc O’Polo Eyewear laat sinds de oprichting in 1967 in Stockholm zien dat ook in Scandinavië mode gemaakt wordt die er toe doet. Kleding, schoenen, accessoires en dus ook ijzersterke brillen en zonnebrillen maken deel uit van het trendy en zeer gevarieerde aanbod van dit aansprekende merk.

Met de Marc O’Polo Eyewear brillen bij Mister Spex toont dé online opticien van Europa u een collectie waarbij u beslist even stil moet blijven staan. Strakke moderne ontwerpen en meer tijdloze of zakelijke monturen brengen menig liefhebber in vervoering en ook u zult in het assortiment zeker een of meerdere exemplaren vinden die uw goedkeuring kunnen wegdragen. De toegepaste kleuren zijn trendy en smaakvol uitgevoerd zodat de Marc O’Polo Eyewear brillen bij Mister Spex fraai aansluiten bij veel mode die er op dit moment wereldwijd toe doet.

Naast een prachtig assortiment van meer dan 2000 designerbrillen van ruim 60 verschillende ontwerpers, treft u bij Mister Spex veel goede service. Op de website en bij u thuis kunt u diverse modellen uitproberen om zo tot de beste keuze in uw specifieke situatie te komen. Voor het door u gekozen model behoudt u tot 30 dagen na de aanschaf het recht tot kosteloze retournering van uw montuur en brillenglazen met UV-bescherming, extra geharde glazen en antireflectie glazen. De levering van alle bij Mister Spex aangeschafte producten wordt snel en professioneel tegen heldere condities uitgevoerd.

  • ¹De waarde van de bon is 30 procent en geldt bij aankoop van minstens twee modellen op het goedkopere model. Geldig tot en met 27-03-2023 op alle brillen en zonnebrillen op misterspex.nl en in Mister Spex winkels in Duitsland. Selectieve merken alsmede contactlenzen en verzorgingsproducten zijn uitdrukkelijk uitgesloten van de toepassing van de korting. De voucher kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of promoties. Commerciële publicatie van de korting (bijv. op voucher websites of blogs) is niet toegestaan. Een contante betaling van de waarde van de voucher is uitgesloten. De Algemene Voorwaarden van Mister Spex zijn van toepassing.
  • ** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel