Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

15 % korting voor zomerdagen met een gouden randje!¹ – Code: ENDLESS15

Dailies Contactlenzen

(7)
Producten 1 tot 7 van 7

Dailies contactlenzen bij Mister Spex

Brillen kunnen een stijlvolle toevoeging zijn op een outfit. Ze kunnen een eenvoudige, casual look naar een hoger plan tillen en ze kunnen een gedurfde, opvallende look een elegante, stijlvaste tint verlenen. In praktisch opzicht zijn brillen echter niet ideaal. Zo zitten ze vaak in de weg tijdens het sporten en beslaan ze bij regenachtig weer. Contactlenzen hebben deze nadelen niet en zijn daarom een steeds geliefder alternatief op de klassieke bril.

Contactlenzen hebben alle voordelen van een bril. Ze zijn verkrijgbaar op (hoge) sterke, corrigeren voor afwijkingen zoals astigmatisme en ouderdomsverziendheid en zijn (meestal) voorzien van een uv-filter die de ogen beschermt tegen schadelijke uv-a en uv-b straling. Daarnaast hebben ze een aantal aanvullende voordelen. De plaatsing direct op het oog zorgt er bijvoorbeeld voor dat het zicht overal even scherp is – óók aan de randen van het gezichtsveld, die vaak buiten het frame van een bril vallen.

Kiest u voor lenzen, dan heeft u de keuze tussen dag-, week- en maandlenzen. Wilt u iedere dag starten met een nieuwe, frisse lens? Dan zijn de “dailies” daglenzen mogelijk een optie voor u. Daglenzen gooit u op het einde van de dag weg waardoor u ze niet hoeft te reinigen of op te bergen. Ze zijn daarmee ook uitermate geschikt voor op reis: Vergeet u uw vloeistof (of, de handbagagerestricties …), dan is er immers niks aan de hand.

Het watergehalte van de dailies bedraagt maar liefst 69 procent. De lenzen blijven daardoor de hele dag vochtig, wat droge, geïrriteerde ogen voorkomt. Heeft u erg veel last van droge ogen? Dan is er een speciale dailies uitvoering beschikbaar die extra vochtig en comfortabel is.

De dailies daglenzen bij Mister Spex zijn verkrijgbaar in pakjes van 30 tot 180 lenzen. Wilt u de daglenzen gewoon een keer uitproberen? Kies dan voor de kleinste verpakking. Mochten de lenzen onverhoopt toch niet bevallen, dan mag u ze kosteloos retourneren. Stuurt u ze binnen 30 dagen terug, dan krijgt u zonder verdere vragen uw geld terug. 

 

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.