Frequency

Frequency

Frequency contactlenzen bij Mister Spex

Bij Mister Spex kunt u kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten contactlenzen. Van daglenzen tot maandlenzen en van gekleurde lenzen zonder correctie tot varivocale lenzen. In alle gevallen kunt u rekenen op lenzen van de beste merken, met een hoog draagcomfort.

Frequency contactlenzen bij Mister Spex zijn gebruiksvriendelijke maand lenzen met een hogere zuurstof door het ze zijn geschikt voor vele soorten ogen. Er zijn verschillende types, waaronder de extra vormvaste Frequency 55 en de Frequency 55 Aspheric met een aspherische vormt voor een bijzonder scherp zicht. Voor ogen met astigmatisme is er de Frequency XCEL Toric. Voor de meeste oogafwijkingen zijn er dus geschikte Frequency contactlenzen bij Mister Spex verkrijgbaar. Maakt u rustig uw keuze in de online shop.

De fabrikant van deze kwaliteitlenzen is CooperVision. Deze fabrikant is ontstaan uit een fusie van verschillende grootte bedrijven en biedt de top in expertise en ervaring. Frequency contactlenzen bij Mister Spex zijn dan ook contactlenzen van de hoogste kwaliteit. Natuurlijk kan het voorkomen dat de door u bestelde lenzen het toch niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. In dat geval kunt u heel eenvoudig retour sturen. Als u dat doet binnen 30 dagen krijgt u zonder verdere vragen uw geld terug.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel