We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Acuvue
Verwijder alle filters

Merk

Fabrikant

16

Acuvue Contactlenzen


Acuvue contactlenzen bij Mister Spex

Acuvue is wereldwijd het best verkopende merk contactlenzen. De lenzen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden optimaal comfort. Zo voorkomt de gepatenteerde Hydraclear technologie geïrriteerde ogen en verkleint de ingebouwde uv-filter het risico op staar.

Acuvue contactlenzen worden geproduceerd door het vooraanstaande merk Johnson & Johnson. Naast weeklenzen, die u twee weken lang mag dragen, zijn ze verkrijgbaar als daglenzen. Daglenzen doet u ’s ochtends in en gooit u ’s avonds voor het slapengaan weg. Ideaal als u niet dagelijks lenzen draagt of als u graag iedere dag wilt starten met nieuwe, schone lenzen. Het reinigen van de lenzen is met daglenzen niet nodig, waardoor u tijd én geld bespaart. Reinigings- en bewaarvloeistoffen zijn immers overbodig.

Acuvue lenzen zijn verkrijgbaar als torische en als multifocale lenzen. Waar u vroeger bij dit soort ‘afwijkingen’ aangewezen was op een bril, is dat met Acuvue niet meer nodig. Of u nu kiest voor dag- of weeklenzen, de lenzen hebben een erg hoog draagcomfort, een scherp zicht en ingebouwde uv-bescherming. Net als een bril, maar dan onzichtbaar. Eindeloos nadruppelen en de lenzen in-uit-in-uit-in-uit halen, is met Acuvue niet nodig. Omdat de lenzen na maximaal twee weken worden weggegooid, blijven ze schoon, vochtig en grotendeels vrij van bacteriën.

Bij Mister Spex, de grootste online opticien van Europa, bestelt u uw Acuvue contactlenzen snel en eenvoudig online. Nadat u uw bestelling in de winkelmand heeft geplaatst en uw correctiewaarden aan ons heeft doorgegeven, worden de lenzen door DHL zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Acuvue lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Draagt u ze voor het eerst, bestelt u dan om te beginnen een wat kleinere hoeveelheid. Mochten de lenzen toch niet naar wens zijn, maakt u gewoon gebruik van onze 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie, en gaat u in onze online webshop op zoek naar een ander model.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.