Biotrue

Biotrue contactlenzen bij Mister Spex

De collectie contactlenzen bij Mister Spex bestaat uit ruim 100 verschillende soorten contactlenzen van de meest vooraanstaande internationale fabrikanten. De Biotrue contactlenzen worden geproduceerd door Bausch&Lomb en zijn zogenaamde ‘dailies’: Na één dag dragen, gooit u ze weg.

Het vinden van de juiste contactlenzen hangt samen met uw persoonlijke voorkeuren en de aard en beperkingen van uw ogen. Heeft u erg gevoelige ogen of draagt u maar heel af en toe lenzen, dan zijn dailies bijvoorbeeld erg geschikt. Doordat u de lenzen na een dag weggooit, hoeft u ze niet te reinigen en begint u iedere dag met een schoon paar lenzen. Van eiwitafzettingen en ander vuil, dat zich meestal na een week of twee afzet op de lenzen, heeft u met daglenzen dus geen last. U voorkomt daarmee droge, geïrriteerde en bloeddoorlopen ogen.

Biotrue contactlenzen worden met innovatieve technologieën geproduceerd waardoor ze een bijzonder hoog draagcomfort hebben. Zo hebben de lenzen eenzelfde waterhuishouding als het hoornvlies, waardoor de ogen tijdens het dragen niet uitdrogen. Heel prettig want het voorkomt het eindeloos vaak uithalen en nadruppelen van de lenzen. Dankzij een gelijkmatige zuurstofafgifte worden de ogen de hele dag door van zuurstof voorzien. De lenzen én ogen blijven daardoor soepel, vochtig en schoon.

Voor het reinigen van de lenzen wordt het middel Biotrue All-In-One aanbevolen, dat maar liefst 99 procent van alle schadelijke kiemen doodt. De bestanddelen ervan zijn precies afgestemd op de Biotrue lenzen, waardoor de lenzen optimaal schoon, vochtig en soepel blijven. Het bestanddeel hyaluronaat, een lichaamseigen stof die zeer grote hoeveelheden water aan zich kan binden, komt zelfs voor in het oog. Biotrue All-In-One garandeert een nog optimaler draagcomfort, en dat tot wel 20 uur per dag.

Bestelt u uw lenzen bij Mister Spex, dan profiteert u van een groot aantal voordelen. Vallen de lenzen om wat voor reden dan ook tegen, maakt u bijvoorbeeld gebruik van onze 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie. Uw bestelling verloopt daardoor zonder enig risico.

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel