BLACK FRIDAY SALE: Tot 50% korting + 20% EXTRA¹ | Code BF23

Black Friday Escalation

BLACK FRIDAY SALE bij Mister Spex

Je vraagt je af wanneer het Black Friday is? Het shopping-event van het jaar komt er alweer aan. Black Friday vindt plaats op de dag na Thanksgiving. Wie graag online shopt en daarbij let op de prijzen, komt hier zeker aan zijn trekken!

Waar wacht je nog op? Op naar de beste Black Friday deals van het jaar, want onze Black Friday Sale begint nu. Exclusieve Black Friday aanbiedingen wachten op je. Shop de nieuwste collecties en exclusieve kortingen tijdens de Black Friday Sale en vind je favoriete bril! Natuurlijk allemaal online!

Enkelvoudig, multifocaal of voor achter de computer: jouw perfecte bril

Bij ons vind je de nieuwste brillentrends, het perfecte advies voor je nieuwe multifocale bril en de coolste nieuwe merken. Daarnaast shop je duurzame brillen voor een eerlijke blik op de wereld. Bekijk ons grote aanbod en laat je inspireren. Met name tijdens onze Black Friday Sale scoor je de beste Black Friday aanbiedingen.

Jouw voordelen bij Mister Spex

Wat je ook zoekt, wij hebben het

Populaire designermerken, exclusieve topmerken of begeerde onafhankelijke labels: je vindt bij ons zeker wat je zoekt. En met onze Black Friday kortingen is shoppen dubbel zo leuk!

Kwaliteitsglazen die niet veel kosten

Bij ons weet je precies wat je betaalt voor je glazen. Hoogwaardige standaardglazen kosten bijvoorbeeld helemaal niks, want die zijn al bij de prijs van je bril inbegrepen. Ben je al in de Black Friday stemming? Nee? Onze Black Friday deals gaan daar snel verandering in brengen!

¹De korting tot 50% is van toepassing op een selectie van brillen en zonnebrillen (met en zonder sterkte). De korting van 20% is geldig op brillen en zonnebrillen inclusief het gekozen glaspakket, evenals op contactlenzen en lensvloeistoffen . De korting is geldig t/m 27-11-2023 op misterspex.nl, zolang de voorraad strekt. Mag niet contant worden uitbetaald.Geselecteerde merken zijn uitgesloten van de korting in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Mister Spex. Niet te combineren met andere kortingsbonnen. Commerciële distributie verboden. De algemene voorwaarden van Mister Spex zijn van toepassing.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel