Proclear

Proclear

Proclear contactlenzen bij Mister Spex

Het assortiment Proclear contactlenzen bij Mister Spex is ontwikkeld door de Cooper Vision Company. De innovatieve actieve stoffen, verbeterde geometrie en baanbrekende productietechnieken zijn een revolutie in de contactlensmarkt. De Proclear contactlenzen zijn gericht op het gebruik met fosforylcholine, een lichaamseigen stof, waardoor deze lenzen een zeer hoge tolerantiegraad met het lichaam hebben. De Proclear contactlenzen bij Mister Spex zijn dan ook probleemloos een hele dag te dragen.

Brengt u vele uren door achter een computerscherm, zit u lang in een auto met airconditioning of bent u een actieve sporter? Proclear contactlenzen bij Mister Spex bieden heel de dag een scherp zicht zonder irritatie of uitdrogingsverschijnselen aan de ogen. Of uw oogarts nu Proclear 1 Day, Proclear multifocale, Proclear Spheric of Proclear Toric heeft voorgeschreven, Mister Spex helpt u uit de nood.

Mister Spex is Europa's favoriete online opticien. U kunt er, naast een uitgebreid assortiment aan contactlenzen en aanverwante verzorgingsproducten, ook terecht voor een ruime waaier aan designer brillen en zonnebrillen van meer dan 60 designers. Bestellingen worden snel en probleemloos geleverd met DHL. Bovendien kunt u uw bestelling altijd traceren. Met meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten weet u dat Mister Spex garant staat voor kwaliteit.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel