Dailies®-lenzen: de meest comfortabele contactlenzen überhaupt

Contactlenzen hebben allerlei voordelen. Om te beginnen worden ze direct op de ogen gedragen, wat betekent dat het zichtvlak maximaal is en de verhoudingen overeenkomen met de werkelijkheid – ook bij blikken aan de randen. Omdat lenzen op de traanlaag zwemmen, passen ze zich bovendien aan aan de kleinste bewegingen van het oog. En daar merkt u helemaal niks van. Daarnaast worden lenzen geproduceerd door vooraanstaande fabrikanten die begrijpen hoe belangrijk continue innovaties zijn. Belangrijke kenmerken zoals zuurstofdoorlaatbaarheid, uv-bescherming en de perfecte combinatie van werkzame stoffen worden constant geoptimaliseerd, waardoor de lenzen nóg lekkerder zitten en het zicht nóg beter wordt. Ten slotte passen contactlenzen perfect bij een ontspannen dagelijks leven: ze beslaan niet, lopen geen krassen op en u kunt er onbelemmerd mee sporten en bewegen. Bij Mister Spex bestelt u de meest geliefde toplenzen, zoals de daglenzen van Dailies® heel makkelijk online en tegen uitstekende voorwaarden.

Waarom liever daglenzen dan maandlenzen?

Of u kiest voor maand- of daglenzen wordt bepaald door uw levensstijl en de speciale behoeftes van uw ogen. Lenzen van Dailies® zijn daglenzen, wat inhoudt dat u de lenzen op het eind van de dag weggooit en iedere dag kunt starten met een nieuw setje. Geliefde voordelen van wegwerplenzen zijn:

  • Draagt u af en toe lenzen, bijvoorbeeld omdat u ze afwisselt met een bril, dan zijn daglenzen een erg geschikte keuze. Maandlenzen draagt u een hele maand, wat betekent dat u ze iedere avond moet schoonmaken en in een lenzenhouder moet doen. Wilt u uw leven zo flexibel mogelijk inrichten, dan kan dit voelen als ‘onnodig gedoe’.

  • Daglenzen haalt u iedere ochtend vers uit de verpakking. Ze zijn daarom vrij van proteïnen of andere vuildeeltjes die ondanks de beste reiniging aan de lens kunnen blijven plakken. Geliefde wegwerplenzen zoals de Dailies® Aquacomfort Plus® zijn daarom erg geschikt voor mensen met allergieën of gevoelige ogen.

  • Het reinigen en ‘s nachts bewaren van contactlenzen kost niet veel tijd, maar zijn uw dagen dynamisch en veeleisend, kan het wel degelijk voelen als een belasting. Dit heeft niks te maken met lui zijn, maar alles met uzelf routines gunnen die passen bij uw leven.

Een verkromd hoornvlies? Vind passende torische lenzen

Heeft u een verkromd hoornvlies (dit wordt ook ‘astigmatisme‘ genoemd), dan heeft u speciale lenzen nodig die deze vervorming in balans brengen. Torische lenzen, oftewel lenzen met cilinder, heten bij Dailies® ‘AquaComfort Plus® Toric’. Ze kunnen per 30 of 90 lenzen worden gekocht: hoe meer u in één keer bestelt, hoe meer u bespaart. Net als de andere lenzen van de Dailies®-serie zijn ook de torische lenzen daglenzen. Het uitstekende bevochtigingssysteem zorgt ervoor dat er iedere keer als u met uw ogen knippert vocht wordt afgegeven aan het lensoppervlak. Hierdoor zitten de lenzen altijd super aangenaam – zelfs als de lucht heel droog is of u lang achter de computer werkt.

Multifocale lenzen in plaats van een multifocale bril: een moderne keuze

Multifocale lenzen zijn een geliefde optie voor mensen die niet alleen bij- of verziend zijn, maar tussen hun 40e en 50e ook een ouderdomsverziendheid (presbyopie) ontwikkelen. AquaComfort Plus® Multifocal zijn de geliefde multifocale lenzen van Dailies® die vloeiende overgangen mogelijk maken tussen de verschillende sterktes en daarmee zowel als leesbril als als enkelvoudige bril fungeren. Deze hoogwaardige daglenzen hebben een uitstekend bevochtigingssysteem, waardoor de ogen de hele dag fris en vochtig blijven. Perfect voor mensen met presbyopie die ook gevoelige ogen hebben of gewoon iedere dag fris willen starten.

De uitstekende dienstverlening van Mister Spex: eerst kijken, dan kopen

U overweegt uw bril in te ruilen voor contactlenzen, maar weet niet zeker of lenzen ook echt bij u passen? Bij Mister Spex heeft u de kans proeflenzen van het huismerk TrueLens online te bestellen. Drie redenen waarom dat een uitstekend idee is:

  • Draagt u lenzen op proef, krijgt u een idee hoe de lenzen zitten, hoe u ermee ziet en hoe u ze in- en uitdoet. U weet dan meteen of contactlenzen echt bij u passen en u de Dailies®-daglenzen online bij ons wilt bestellen.

  • Het aanbod is 100% vrijblijvend: U bestelt de proeflenzen eenmalig en zit niet vast aan een abonnement of verdere betalingsverplichtingen.

  • Als nummer 1 online opticien van Europa verkopen we uitsluitend hoogwaardige contactlenzen van topproducenten en -merken die perfect zitten.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel