Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hallo, zon! Wij vieren de lente met 18 % korting¹ Code: SUNSHINE
Leesbrillen

Leesbrillen

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Leesbrillen

(5.732)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 5.732

Uw leesbril voor een scherpe blik binnen handbereik

Leesbrillen komen van pas wanneer u een tijdschrift wilt lezen, foto's bekijkt op uw draagbare telefoon, of kleine letters in een contract moet nalezen. Een goede leesbril is onmisbaar wanneer u een dagje ouder wordt en uw ogen het moeilijker krijgen. Leesbrillen zien er bij voorkeur mooi uit, zitten comfortabel en stellen uw blik scherp. Koop uw leesbril online bij Mister Spex.

Wat is ouderdomsbijziendheid en vanaf wanneer hebt u een leesbril nodig?

Zowat iedereen krijgt ooit last van ouderdomsbijziendheid. Wanneer u wat ouder wordt, verliezen de lenzen van uw ogen hun elasticiteit en worden ze langzaam harder. Daardoor kunnen de lenzen steeds moeilijker dichtbij scherpstellen en hebt u vroeg of laat een leesbril nodig. Die geleidelijke achteruitgang treedt op vanaf uw dertigste levensjaar. Maar niet bij iedereen gaat het even snel.

Meestal manifesteren de eerste tekenen van ouderdomsbijziendheid zich tussen de leeftijd van 35 tot 40 jaar. U merkt het wanneer u een boek, krant of verpakking plots verder van u vandaan moet houden om de tekst goed te kunnen lezen. En wie al een bril draagt, neemt die bril vaker af om de lettertjes duidelijk te zien. Maar dit is een tijdelijke oplossing. Binnen afzienbare tijd hebt u een leesbril nodig.

Krijgt u het steeds moeilijker om objecten in uw omgeving te herkennen? Dan doet u er goed aan een oogarts of opticien te raadplegen. Mister Spex heeft een uitgebreid netwerk aan partneropticiens. Ook bij u in de buurt. Onze partneropticien voert een gratis oogmeting uit en adviseert u over welke leesbril op sterkte u nodig hebt.

Onze tip? Wie een leesbril nodig heeft en die leesbril niet de hele dag op en af wil zetten, of van bril wil wisselen, vindt in onze online winkel ook brillen met multifocale glazen en progressieve contactlenzen. Bekijk onze online collectie.

Waarop moet u letten wanneer u een leesbril koopt?

De gratis oogmeting bij onze partneropticien is belangrijk om de sterkte van uw leesbril te bepalen. Bij hoge dioptriewaarden zijn randloze of semi-randloze brillen niet geschikt. Ook leesbrillen met een dun montuur komen niet in aanmerking. De glazen worden dikker naarmate de dioptriewaarde toeneemt en een fijn montuur kan die glazen niet dragen. Bovendien staat niet elke leesbril u even goed. Sommige leesbrillen passen beter dan andere. Een hoekige leesbril hoort bij een rond gezicht. Bij ovale gezichten passen zowat alle leesbrillen. Weet u niet welke vorm van leesbril u zou staan? Probeer dan onze brillen, leesbrillen, zonnebrillen en sportbrillen voor dames en heren uit met onze 2D- en 3D-technologie. Oordeel zelf of vraag de mening van uw vrienden door uw foto met bril te delen via Facebook of Instagram. In het ruime assortiment van Mister Spex vindt u brillen, leesbrillen, zonnebrillen, sportbrillen en contactlenzen terug. Hebt u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice voor gratis advies.

Uit welk materiaal wordt een goede leesbril gemaakt?

Kunststof: leesbrillen uit kunststof zitten comfortabel. Daarenboven zijn deze leesbrillen makkelijk te reinigen. Qua design en kleur geeft dit type van leesbril de meeste mogelijkheden, van egaal zwart over een mengeling van zwart en kleur tot één van de vele andere kleuren als blauw, groen, geel of rood.

Metaal: deze elegante brillen worden vervaardigd uit hoogwaardig staal. De leesbril is robuust en ijzersterk. Het montuur is behandeld om roestvorming te voorkomen.

Titanium: leesbrillen uit titanium groeperen verschillende voordelen. De brillen zijn roestvrij en robuust. Bovendien is deze bril heel licht om te dragen. Titanium is zo sterk dat heel fijne monturen mogelijk zijn, ook voor dikkere glazen op sterkte.

Randloze brillen zijn eveneens verkrijgbaar. Deze leesbrillen komen zonder opvallende rand. De leesbril is ideaal als u nooit eerder een bril hebt gedragen. Zo kunt u wennen aan het gevoel. Een leesbril zonder rand trekt minder de aandacht en zit comfortabel op uw neus.

Waarom uw leesbril online kopen bij Mister Spex?

Bekijk ons ruim assortiment aan leesbrillen in onze online winkel en kies uw leesbril door gratis gebruik te maken van onze 3D-tool. Neem contact op met onze gratis klantenservice. Wij helpen u een bril te kiezen. Andere voordelen zijn:

  • vier brillen tien dagen gratis thuis uitproberen
  • partneropticiens bij u in de buurt
  • gratis verzending en retourneren
  • 30 dagen geldteruggarantie
Merken van deze categorie

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.