Brillen met blauwlichtfilter

Voor mensen die iedere dag veel tijd doorbrengen achter de computer.

Glasses with Blue filter

In 3 eenvoudige stappen bril met blauwlichtfilter uitkiezen

1. Montuur vinden – Ongeacht het model dat u draagt – onze blauwlichtfilters zijn beschikbaar voor alle montuuren.

2. Correctiewaarden invoeren en glazen kiezen – U draagt helemaal geen bril? Ook dan kunt u glazen zonder sterkte van een filter laten voorzien.

3. Selecteer het glascoating "Blauw Licht-Filter" – Onze blauwlichtfilters zijn beschikbaar voor bijna alle glazen (met uitzondering van Premium Plus glazen).

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
11.723 Resultaten

Brillen met blauwlichtfilter

Digital detox voor je ogen!

Speciaal gemaakt voor mensen die iedere dag lang achter een scherm zitten. Voor veel thuiswerkers horen vermoeide ogen en hoofdpijn na de zoveelste videocall er inmiddels bij. Blauwlichtfilterbrillen zijn ontworpen om dit te voorkomen.

Onze brillen met blauwlichtfiltertechnologie ontspannen je ogen, ook op lange termijn. Net zoals een zonnebril je netvlies beschermt tegen uv-stralen, beschermt een blauwlichtfilterbril je ogen tegen schadelijk blauw licht.

Zo kunnen droge of geïrriteerde ogen, ogen die tranen, hoofdpijn, migraine of slaapproblemen allemaal het gevolg zijn van te lang achter een scherm zitten. Een blauwlichtfilter geeft je ogen als het ware een pauze van je digitale leven.

Zo werkt de blauwlichtfilter:

De naam zegt het al: een blauwlichtfilterbril is een bril die je ogen beschermt tegen blauw licht. De glazen van een blauwlichtfilterbril hebben een speciale beschermlaag die ‘slecht’ blauw licht van digitale toestellen tegenhoudt – alle andere lichtstralen worden gewoon doorgelaten. Zo bescherm je je ogen tegen de stress van de dagelijkse digitale input.

Let op: door de blauwlichtfilter kunnen de glazen licht getint zijn.

Wake-up call voor vermoeide ogen: blauwlichtfilterbril op sterkte

Wat voor een bril je ook draagt, onze blauwlichtfilters zijn verkrijgbaar voor bijna alle glazen (behalve Premium Plus en getinte glazen). Je kunt dus gewoon de glazen van je favoriete bril van bijvoorbeeld RayBan, Gucci of een ander merk laten voorzien van een blauwlichtfilter. Ook als je helemaal geen bril draagt, kun je kiezen voor glazen zonder sterkte met alleen een blauwlichtfilter. Je zult merken dat je ogen minder snel moe worden.

Zijn blauwlichtfilterbrillen ook computerbrillen?

Een blauwlichtfilterbril heeft overigens niks te maken met een computerbril of beeldschermbril. Deze brillen hebben glazen met sterkte: enkelvoudige glazen, maar ook multifocale glazen, waarbij er problemen zijn met het zicht dichtbij en veraf. Ook computerbrillen kunnen worden uitgerust met de blauwlichtfiltertechnologie.

  • ¹De tegoedbonwaarde bedraagt 20 procent. Geldig t/m 17-06-2023 op alle brillen en zonnebrillen van geselecteerde eigen merken en samenwerkingscollecties, inclusief glaspakketten op misterspex.nl. De volgende merken zijn uitdrukkelijk uitgesloten: Mrs. Bella x Mister Spex, dagibee x Mister Spex, Share x Mister Spex, Ivy Oak. De tegoedbon kan niet worden gecombineerd met andere tegoedbonnen of promoties. De commerciële publicatie van de korting (bv. op voucherwebsites of -blogs) is niet toegestaan. De tegoedbon mag niet contant worden uitbetaald. De algemene voorwaarden van Mister Spex zijn van toepassing.
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel