Brillen met blauwlichtfilter

Voor mensen die iedere dag veel tijd doorbrengen achter de computer.

Glasses with Blue filter

In 3 eenvoudige stappen bril met blauwlichtfilter uitkiezen

  1. Montuur vinden – Onze blauwlichtfilter is beschikbaar voor alle monturen.

  2. Correctiewaarden invoeren en glazen kiezen – Wens je een bril niet op sterkte met een blauwlichtfilter? Selecteer dan de optie 'Bril niet op sterkte'.

  3. Selecteer "Blauw Licht-Filter" tijdens jouw glaskeuze – Onze blauwlichtfilter is beschikbaar voor bijna alle glazen (met uitzondering van onze Premium PLUS glazen).

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
8.786 Resultaten

Brillen met blauwlichtfilter

Digital detox voor je ogen!

Speciaal gemaakt voor mensen die iedere dag lang achter een scherm zitten. Voor veel thuiswerkers horen vermoeide ogen en hoofdpijn na de zoveelste videocall er inmiddels bij. Blauwlichtfilterbrillen zijn ontworpen om dit te voorkomen.

Onze brillen met blauwlichtfiltertechnologie ontspannen je ogen, ook op lange termijn. Net zoals een zonnebril je netvlies beschermt tegen uv-stralen, beschermt een blauwlichtfilterbril je ogen tegen schadelijk blauw licht.

Zo kunnen droge of geïrriteerde ogen, ogen die tranen, hoofdpijn, migraine of slaapproblemen allemaal het gevolg zijn van te lang achter een scherm zitten. Een blauwlichtfilter geeft je ogen als het ware een pauze van je digitale leven.

Zo werkt de blauwlichtfilter:

De naam zegt het al: een blauwlichtfilterbril is een bril die je ogen beschermt tegen blauw licht. De glazen van een blauwlichtfilterbril hebben een speciale beschermlaag die ‘slecht’ blauw licht van digitale toestellen tegenhoudt – alle andere lichtstralen worden gewoon doorgelaten. Zo bescherm je je ogen tegen de stress van de dagelijkse digitale input.

Let op: door de blauwlichtfilter kunnen de glazen licht getint zijn.

Wake-up call voor vermoeide ogen: blauwlichtfilterbril op sterkte

Wat voor een bril je ook draagt, onze blauwlichtfilters zijn verkrijgbaar voor bijna alle glazen (behalve Premium Plus en getinte glazen). Je kunt dus gewoon de glazen van je favoriete bril van bijvoorbeeld RayBan, Gucci of een ander merk laten voorzien van een blauwlichtfilter. Ook als je helemaal geen bril draagt, kun je kiezen voor glazen zonder sterkte met alleen een blauwlichtfilter. Je zult merken dat je ogen minder snel moe worden.

Zijn blauwlichtfilterbrillen ook computerbrillen?

Een blauwlichtfilterbril heeft overigens niks te maken met een computerbril of beeldschermbril. Deze brillen hebben glazen met sterkte: enkelvoudige glazen, maar ook multifocale glazen, waarbij er problemen zijn met het zicht dichtbij en veraf. Ook computerbrillen kunnen worden uitgerust met de blauwlichtfiltertechnologie.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel