Brillen

Brillen voor rechthoekige gezichten

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
5.064 Resultaten

Brillen voor hoekige gezichten: zo vindt u een passende bril!

U heeft een vrij hoekig gezicht met scherpe gelaatstrekken? Als u wilt dat uw uitstraling iets zachter wordt, kan het juiste montuur daarbij een rol spelen. We leggen u graag uit hoe u het perfecte model voor uw hoekige gezicht online kunt vinden. Mister Spex heeft namelijk een grote keuze aan brillen speciaal voor hoekige gezichten.

Brillen voor hoekige gezichten

Als u een rechthoekig gezicht heeft, dan straalt u automatisch veel uit. Uw gelaatstrekken zijn markant en maken indruk. De wangen zijn vrij recht, evenals de laterale gelaatstrekken. De hoekige gezichtsvorm wordt verder benadrukt door de hoeken bij het voorhoofd en de kin. Het gezicht lijkt, in verhouding tot de breedte, enigszins uitgerekt. Bij de keuze van een bril – bijvoorbeeld omdat u een correctiebril nodig heeft, op zoek bent naar een zonnebril of de bril als modieus accessoire wilt dragen – heeft u twee opties. Wilt u uw opvallende gelaatstrekken wat afzwakken, dan kiest u bij voorkeur voor een ronde bril. Wilt u uw gelaatstrekken juist onderstrepen, dan kiest u voor een bril met een hoekige vorm, een opvallend frame en sterke contrasten.

Welke brillen passen bij hoekige gezichten?

De algemene stijlregel luidt: met een ronde bril zwakt u uw strenge gelaatstrekken af. Door de ronde vorm zien de gelaatstrekken er zachter uit, wat zorgt voor een harmonische balans. Gewelfde modellen verlenen het hoekige gezicht een zachtere look. Als u bovendien accenten wilt aanbrengen, kunt u kiezen voor een opvallend frame. Dit doorbreekt het lange gezicht en verkort het optisch gezien. Het gezicht ziet er daardoor meer gebalanceerd uit. U heeft de voorkeur voor decent? Ook randloze brillen of brillen met een dun frame passen goed bij uw gezicht. Het montuur moet in ieder geval niet te klein of te hoekig zijn – tenzij u uw markante gezicht graag wilt omarmen en u uw natuurlijke gelaatstrekken wilt benadrukken.

Hoe vind ik mijn passende bril bij Mister Spex?

Online Brillen kopen is tegenwoordig heel makkelijk: Met onze filters ontdekt u snel uw favoriete modellen. U kunt bij de vorm van het gezicht bijvoorbeeld filteren op "hoekig" en krijgt dan alleen modellen te zien die daarbij passen. Ook de vorm van de bril en het type montuur kunt u instellen. De selectie die u te zien krijgt is volledig afgestemd op uw wensen en stijl. Upload daarvoor een foto van uzelf of maak er een met de webcam of uw mobiel. Daarna kunt u uw bril virtueel passen.

Brillen voor hoekige gezichten online bestellen – uw voordelen bij Mister Spex

Bij Mister Spex koopt u brillen en zonnebrillen ontspannen vanuit thuis. U kunt kiezen uit talloze brillen voor hoekige gezichten, waaronder modellen van bekende merken als OakleyGiorgio ArmaniRay-BanVersacePrada oder Fossil. Vind in alle rust uw favoriete model. Een overzicht van uw voordelen bij Mister Spex:

  • Keuze uit meer dan 3.000 brillen en ruim 100 bekende designers

  • Gratis oogmeting bij een van onze partneropticiens

  • Afstellen van uw bril bij een van onze partneropticiens

  • 30 dagen teruggeefgarantie.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel