Brillen

Brillen voor ovale gezichten

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
9.144 Resultaten

Brillen voor ovale gezichten: tips die u helpen bij het maken van een keuze

Heeft u een ovale gezichtsvorm, dan heeft u veel keuze. Rond, vierkant, rechthoekig of vlinder: bijna elke brillenvorm staat u goed. De enige uitzondering: erg smalle frames. Profiteer van deze vrijheid en speel met verschillende vormen om spannende accenten aan te brengen. Hier leest u welke bril het beste bij ovale gezichten past en hoe Mister Spex u kan helpen bij het maken van uw keuze.

De perfecte brillen voor ovale gezichten

Ovale gezichten zijn ongeveer twee keer zo lang als breed. Ze hebben harmonieuze proporties en zachte contouren. Bij het kiezen van een bril is deze gezichtsvorm erg prettig: Mensen met ovale gezichten kunnen de meeste vormen en maten erg goed dragen. Een multifocale bril, zonnebril of computerbril: met een ovaal gezicht heeft u veel keuze. Een bepalende rol speelt verder wat u met de bril wilt bereiken:

  • Hoekige monturen met een breed kunststof frame: Met deze brillen straalt u kracht en zelfvertrouwen uit. Hoekige monturen laten uw gezicht smaller lijken en rekken het optisch uit.

  • Cat eye brillen en ronde brillen: Uw gezicht ziet er zachter en milder uit. Zowel mannen als vrouwen kunnen hun gezicht op deze manier een vriendelijke uitstraling geven.

  • Donkere, extravagante brillen: Brillen met opvallende vormen en donkere tinten zien er interessant uit, maar ze kunnen ook streng overkomen.

Heeft u een ovaal gezicht, vermijd dan ronde glazen in combinatie met kleine frames. Zulke monturen benadrukken de vorm van uw gezicht te veel. Kleurrijke tinten mogen wel.

Let op de stijl

De vorm van het gezicht is maar een van de factoren die een rol speelt bij het kiezen van de juiste bril. Ook in het geval van brillen voor ovale gezichten is het belangrijk dat de bril past bij uw look en persoonlijkheid. Een bril is een modieus accessoire: onderschat het effect ervan op uw look niet. Om een goede keuze te maken kunt u gebruikmaken van onze online pasoptie – in alle rust thuis achter uw scherm. Zo ziet u meteen of een bril bij u past en uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Bril voor een ovaal gezicht kopen bij Mister Spex: uw voordelen

Als nummer 1 online leverancier van brillen en zonnebrillen biedt Mister Spex u meer dan 8.000 monturen van ruim 100 designmerken, zoals Ray Ban, BOSS of Gucci, waaronder een groot aanbod aan brillen voor ovale gezichten..

Maak gebruik van de mogelijkheid 24 uur per dag online te passen en bestellen en profiteer van de volgende voordelen:

  • Als u wilt bieden we u een gratis oogmeting aan bij een van onze partneropticiens.

  • Wen in alle rust aan uw nieuwe bril dankzij een geldteruggarantie van 30 dagen.

  • U wilt professionele hulp bij het maken van uw keuze? Onder 0800 380 06 77 staan we voor u klaar.

Browse nu door onze grote selectie aan brillen voor ovale gezichten en bestel comfortabel online!

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel