Freshlook

Freshlook

Freshlook contactlenzen bij Mister Spex

Met de Freshlook contactlenzen bij Mister Spex verandert u de kleur van uw ogen op subtiele, natuurlijke wijze. Heeft u donkere ogen, dan maakt u ze met de Freshlook Colors lenzen wat lichter en helderder. Heeft u lichte ogen, dan geven de Freshlook Dimensions lenzen ze wat meer diepte en expressie. De lenzen zijn verkrijgbaar op sterkte, maar ook geschikt voor mensen die geen lenzen dragen en “gewoon” zin hebben in een nieuwe look.

Freshlook contactlenzen zijn zacht en aangenaam voor de ogen. Ze worden geproduceerd met hoogwaardige materialen en onderscheiden zich door hun hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Uw ogen blijven daardoor de hele dag vochtig, wat voorkomt dat u uw lenzen regelmatig uit moet halen om na te druppelen of schoon te maken. Alle Freshlook lenzen hebben een licht blauwe tint, waardoor de lenzen buiten het oog goed zichtbaar zijn. U plaatst de lenzen daardoor makkelijker in de houder en vindt de lens sneller terug als hij onverhoopt op de grond valt.

De lenzen zijn beschikbaar als dag- en maandlenzen. Daglezen draagt u, zoals de naam doet vermoeden, één dag. U doet ze ’s ochtends in en gooit ze ’s avonds weg. Het voordeel daarvan is dat u iedere dag start met een schoon paar lenzen en geen geld hoeft uit te geven aan reinigings- en bewaarvloeistoffen. Maandlenzen draagt u tot dertig dagen. U maakt ze dagelijks schoon en plaatst ze ’s avonds in een speciale houder die gevuld is met een bewaarvloeistof. Maandlenzen zijn over het algemeen goedkoper dan daglenzen.

Bij Mister Spex, de nummer 1 online opticien van Europa, bestelt u uw lenzen snel, comfortabel en volledig online. Na het plaatsen van uw bestelling worden de lenzen zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Mochten de lenzen toch niet naar wens zijn, maakt u gebruik van de 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel