Esprit Brillen

Esprit
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
167 Resultaten

Esprit brillen, stijlvolle monturen voor elke dag

Esprit brillen vallen op door hun elegante vormgeving en verfijnde details. De ontwerpers van dit label kiezen voor moderne kleuren die elke bril uniek maken. De veelzijdigheid van de collectie heeft als resultaat dat er voor iedereen wel een bril te vinden is die past bij zijn of haar stijl. Zowel de fashionista die een opvallende bril draagt als statement als de stijlvolle dame die op zoek is naar een montuur dat werkelijk bij alles past, vindt hier haar gading.

Ga voor de signature look van een Esprit bril

Esprit werd in 1968 in San Francisco opgericht en profileert zich als een echt fashion label met een eigen look & feel. De Esprit brillen die door het merk op de markt worden gebracht, worden duidelijk ontworpen vanuit de visie dat een bril deel uitmaakt van een kledingstijl. Opvallend is het gebruik van kleuren in zowel sobere als in het oog springende combinaties. Dit zorgt ervoor dat Esprit brilmonturen zowel aansluiten bij een business smart look als bij een feestelijke outfit. U vindt effen brillen in nagenoeg elke kleur, maar ook monturen met motieven en schakeringen horen thuis in de veelzijdige collectie. Hoewel de zwarte bril die bij alles past niet ontbreekt, vindt u bij Esprit voornamelijk frisse en zomerse kleuren terug. Geel, groen, rood en lichtblauw bijvoorbeeld in diverse combinaties en tinten.

Esprit brillen in een waaier aan vormen

Bij Esprit laten de ontwerpers zich niet beperken door het kiezen van een vast aantal vormen. Alles is mogelijk en dat is een groot pluspunt. Elke type gezicht staat namelijk beter met een ander soort brilmontuur. Brillen met smalle glazen bijvoorbeeld en een fijn montuur vallen nauwelijks op en tonen stijlvol en elegant. Ze zijn ideaal wanneer u continu een bril draagt en op zoek bent naar een model dat niet te veel opvalt. Rechthoekige brillen flatteren u wanneer u een rond gezicht heeft omdat ze voor een breekpunt zorgen. U kunt ze zowel met een dik als smal montuur online kopen bij Mister Spex wanneer u door de collectie Esprit brillen bladert. Ook vierkante brillen zijn een goede keuze wanneer uw gezicht wat ronder is. Heeft u een rechthoekig gezicht, dan zijn ronde modellen u op het lijf geschreven.

Werp een blik op uw bril met de 3D-tool

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe bril, zoekt u een model dat niet alleen mooi oogt, maar ook leuk staat. Bij Mister Spex kunt u hiervoor gebruikmaken van de 3D-tool. Ziet u een Esprit bril die u prachtig vindt, dan kunt u hem in de 3D-tool voor uw gezicht schuiven. Ofwel maakt u gebruik van uw webcam, ofwel kiest u een leuke foto uit om te gebruiken binnen de applicatie. Behalve Esprit brilmonturen past u op deze manier zoveel brillen en merken als u zelf wilt. U kunt een voorselectie maken op de vormgeving van de glazen, uw gezicht, de gebruikte materialen of de kleuren. Is budget een belangrijke factor voor u, dan stelt u alvast even een maximumprijs in voor u op door het aanbod gaat.

De voordelen van de Esprit brillen bij Mister Spex

Bij Mister Spex online uw Esprit brilmontuur kopen, brengt heel wat voordelen met zich mee:

 • U geniet van een gevarieerd en ruim aanbod op het vlak van vorm en kleur

 • U bent verzekerd van een hoge kwaliteit

 • U kunt uw bril bestellen met correctieglazen die aangepast zijn aan uw ogen

 • Partneropticiens bieden u een gratis oogmeting aan

 • Zowel voor, tijdens als na uw aankoop krijgt u een prima service

 • U past de bril online via de 3D-tool

 • Uw Esprit bril wordt snel en gratis verzonden

 • 'Niet goed geld terug'-garantie tot 30 dagen na uw aankoop

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel