FREIGEIST Brillen

Freigeist
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
42 Resultaten

Freigeist brillen bij Mister Spex

Bent u online op zoek naar een bijzondere nieuwe bril, dan moet u de Freigeist brillen bij Mister Spex zeker eens nader bekijken. Vrijzinnige fashionliefhebbers kunnen in dit assortiment hun ogen uitkijken. Freigeist is meer dan trendy brilmode. De verschillende ontwerpen van de Freigeist brillen bij Mister Spex stijgen mijlenver boven alle conventionele brilontwerpen uit en nemen u mee op een ontdekkingsreis langs de meest interessante trends van dit moment.

De uiteenlopende modellen Freigeist brillen bij Mister Spex zijn revolutionair, eigenzinnig en van spraakmakend goede kwaliteit. U mag deze collectie dan ook zeker zien als de overtreffende trap binnen het wereldwijde aanbod van topbrillen. Het uitgekiende concept van de Freigeist brillen bij Mister Spex maakt dat u kunt kiezen voor een nieuwe bril die met recht uniek genoemd kan worden.

Op de overzichtelijke website kunt u alles lezen over de 2000 designermonturen uit het assortiment van Mister Spex. Ook de klantvriendelijke voorwaarden op het gebied van snelle levering, garantie en service zullen u zeker bevallen. Uw nieuwe bril uitproberen kan direct online met de 3D fitting. Thuis mag u ook nog eens 4 modellen uittesten en een door u gekozen model tot 30 dagen na aankoop zonder kosten retour sturen naar Mister Spex, dé online opticien van Europa.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel