Ray-Ban Brillen

Ray-Ban
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
554 Resultaten

Ontwerp uw eigen Ray-Ban bril bij Mister Spex

Een Ray-Ban brilmontuur staat iedereen. De legendarische en tijdloze topmodellen van Ray-Ban bestelt u bij Mister Spex online in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Kies zelf een model en kleur voor uw montuur en geef de correctiewaarden en het door u gewenste type glazen aan ons door. Of combineer uw montuur met klassiek gekleurde brillenglazen, trendy spiegelglazen of comfortabele gepolariseerde lenzen. U weet wat u wilt en met onze 3D-technologie laten wij u zien hoe goed uw keuze u staat.

De stijliconen van het topmerk Ray-Ban

Ray-Ban is één van de bekendste merken als het om brilmonturen en zonnebrillen gaat. Iedereen kent de legendarische en door velen geliefde Ray-Ban brillen Aviator en Wayfarer. De Aviator is een echte klassieker, die in de jaren 30 van de vorige eeuw speciaal voor piloten werd ontworpen. Deze pilotenbril, die nog steeds ongekend populair is, was het eerste model van Ray-Ban. Kenmerkend voor dit model brillen zijn de lijnen van het montuur die precies de contouren van de oogkas volgen. Hiermee werden de ogen van piloten beschermd tegen hinderlijke en afleidende schittering door zonlicht. Deze Amerikaanse pilotenbril gaf hiermee meteen een naam aan het merk brillen dat de wereld zou gaan veroveren: de Ray-Ban, Engels voor het blokkeren van lichtstralen van de zon.

Naast de Aviator is ook de Ray-Ban Wayfarer al sinds halverwege de vorige eeuw enorm populair. Vrijwel direct nadat dit model op de markt kwam, kozen filmsterren, musici en andere beroemdheden voor deze aantrekkelijke Ray-Ban bril. Het maakte de Wayfarer al snel tot een aantrekkelijk hip montuur dat iedereen wilde dragen, ook als correctiebril. Het oorspronkelijke design van de Wayfarer is in de loop van de tijd enigszins aangepast. De originele Wayfarer is tegenwoordig verkrijgbaar in de klassieke kleuren voor zowel brilmontuur als brillenglazen. De nieuwe Wayfarer kunt u bestellen in de meest uiteenlopende kleuren, met prints en in matte of glanzende afwerking. Bekijk de vele verrassende en trendy mogelijkheden op uw gemak online bij Mister Spex.

Ray-Ban brilmonturen: persoonlijkheid in een stijlvol ontwerp

Zowel heren als dames dragen de Aviator en de Wayfarer brillen van Ray-Ban. En dat geldt eigenlijk voor alle Ray-Ban brilmonturen. De verschillende modellen onderscheiden zich duidelijk van elkaar op het gebied van vorm, maar passen zowel bij mannen als bij vrouwen. Naast de pilotenbril Aviator en de iets vierkante Wayfarer, is ook de trendy Clubmaster een populaire en tijdloze klassieker. Daarnaast kent de collectie van Ray-Ban ronde monturen en hexagonale brillen en diverse variaties op deze vormen, de Justin en Erika. Eén van de nieuwere monturen van Ray-Ban is de Clubround, een modern vormgegeven design waarin de artistieke Clubmaster en de eigenzinnige Round collectie ineen vloeien.

Welk model u goed staat, is mee afhankelijk van de vorm van uw gezicht. U vindt daarover online advies op onze website. Door de keuze voor een specifieke kleur van het montuur in combinatie met een bepaalde uitvoering van de lenzen, krijgt elke Ray-Ban een geheel eigen persoonlijke uitstraling. Dat kan ultiem vrouwelijk zijn of mannelijk stoer, stijlvol klassiek of uitdagend trendy, dramatisch verleidelijk of karakteristiek intellectueel. De mogelijkheden zijn enorm uitgebreid en u stemt uw bril of zonnebril helemaal af op uw eigen voorkeuren. Met onze 3D-technologie kunt u elk montuur bovendien online passen en verschillende modellen met elkaar vergelijken. Zo ziet u voordat u bestelt welke uitstraling uw nieuwe bril u geeft. Dat maakt uw Ray-Ban altijd perfect passend: passend bij u, bij elke outfit en bij elke gelegenheid.

Kwaliteit en comfort: montuur en glazen

Ray-Ban is een merk dat in de eerste plaats staat voor kwaliteit en comfort. Dat merkt u meteen al aan het montuur. Veel brillen met een kunststof montuur zijn duurzaam vervaardigd van hoogwaardig acetaat. Voor de sportieve monturen uit de collectie wordt ook wel sterk nylon en propionate gebruikt, dat nog iets meer stevigheid biedt. Groot voordeel van de metalen Ray-Ban brilmonturen is dat deze hypoallergeen zijn. Bovendien kunt u ze makkelijk aanpassen aan uw gezicht. Zo slaagt u erin het draagcomfort van uw bril te verhogen. Als u de correctiewaarden van uw ogen doorgeeft, maken wij de Ray-Ban zonnebril van uw keuze voor u op sterkte. Via één van onze partneropticiens kunt u een gratis oogmeting laten verrichten om uw correctiewaarden te controleren of nauwkeurig vast te stellen.

Naast gewone correctiebrillen leveren wij ook Ray-Ban zonnebrillen met glazen op sterkte. Deze zorgen voor honderd procent bescherming tegen uv-stralen. De kleur van de glazen kunt u afstemmen op de omstandigheden waaronder u uw nieuwe Ray-Ban zal dragen. Klassieke brillenglazen zijn lenzen die zijn uitgevoerd in één kleur. Maar uiteraard zijn die klassieke brillenglazen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bruine lenzen zorgen voor scherpe contrasten in uw visie. Groene glazen leveren dan weer een helder beeld op. De gradiënt brillenglazen van Ray-Ban zijn aan de bovenkant donkerder dan aan de onderkant. Dat zorgt voor een aangenaam overlopende filtering van het licht. Polariserende brillenglazen nemen hinderlijke schittering uitermate goed weg en zijn erg geschikt voor lichtgevoelige ogen. Ook met spiegelende glazen wordt meer zonlicht gefilterd of zelfs geblokkeerd. Daarmee creëert u meer rust in uw blik en hebt u minder snel vermoeide ogen.

Laat uw ogen spreken: kies voor een Ray-Ban bij Mister Spex

Mister Spex heeft een zeer uitgebreid aanbod van Ray-Ban brilmonturen. Wilt u het stijlvol en traditioneel houden? Kies dan voor een montuur en eventueel glazen in groene of bruine tinten. Bent u op zoek naar een trendy zonnebril? Dan zijn er allerlei kleurrijke combinaties te bedenken. Alle modellen kunt u gratis online bekijken en met elkaar vergelijken. Hebt u vragen over Ray-Ban brilmonturen of behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Bij Mister Spex kunt u bovendien gebruikmaken van begeleiding bij de aanschaf van uw nieuwe brilmontuur. Via ons handige keuzemenu helpen we u de perfecte Ray-Ban bril te vinden. Daarvoor houden we rekening met uw gezichtsvorm en de kleur van uw gelaat en huid. En natuurlijk met uw wensen en voorkeuren. U kunt bijvoorbeeld heel eenvoudig specifieke Ray-Ban brilmonturen selecteren en bekijken in welke uitvoeringen en kleuren deze bril verkrijgbaar is. Of u begint met de keuze voor een bepaalde kleur Ray-Ban brilmonturen en brillenglazen en bekijkt welke modellen u in die kleurcombinatie kunt bestellen. Met het handige keuzemenu van Mister Spex kunt u ook snel zien welke brillen met welk type glazen op sterkte u kunt bestellen. Weet u niet welke Ray-Ban u het beste staat? Dan past u alle brilmonturen die u wilt heel eenvoudig en gratis online.

Daarom bestelt u uw nieuwe (zonne-)bril bij Mister Spex

  • Breed assortiment Ray-Ban brillen voor heren en dames

  • Topmodellen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

  • Veel Ray-Ban zonnebrillen met glazen op sterkte

  • Online advies bij aankoop via keuzemenu

  • 3D-technologie om online Ray-Ban brillen te passen

  • Eenvoudig bestelproces en veilige betaalmethoden

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel