Carrera Brillen

Carrera
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
148 Resultaten

Carrera brillen: de meeste monturen bij Mister Spex

Bij Mister Spex vindt u een ruim aanbod Carrera brillen en monturen. Onze online collectie omvat natuurlijk de bekende sportieve brilmonturen en zonnebrillen. Wij hebben ook een groot aanbod brilmonturen voor brillen op sterkte. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een eigentijds sportief brilmontuur, trendy brillen of strakke elegantie. De mooiste Carrera brillen vindt u bij Mister Spex. Bekijk ons aanbod, laat u door ons inspireren en bestel uw nieuwe Carrera bril bij Mister Spex.

Sportief design met een perfecte blik op de toekomst

Het designermerk Carrera is al decennia een gevestigde naam in de wereld van de eyewear. Halverwege de vorige eeuw raakte een Oostenrijkse brillenontwerper geïnspireerd door de Carrera Panamericana, de uiterst lange, snelle en uitdagende autorace. Vrij snel zagen de eerste Carrera brillen van deze designer het licht. Deze eerste generatie sportbrillen was vernieuwend en vanaf dat moment heeft Carrera altijd vanuit een scherpe blik op de toekomst gewerkt. Carrera brillen stegen naar een hoge positie onder de topmerken. Inmiddels staat het merk voor een uitgebreid aanbod eigentijdse brilmonturen en zonnebrillen die gezien mogen worden. Naast speciale sportbrillen zijn er stijlvolle Carrera brilmonturen voor correctiebrillen en elegante Carrera zonnebrillen. Naast speciale collecties Carrera brillen voor dames en voor heren vindt u bij Mister Spex ook uniseks brilmonturen en Carrera sportbrillen en zonnebrillen. Alle monturen worden geleverd met kunststof kwaliteitsglazen die kras- en breukvrij zijn. Wilt u lichtere glazen of glazen voorzien van een anti-reflectie laag, dan is dat ook mogelijk. U geeft uw correctiewaarden door en onze gediplomeerde opticiens zorgen voor de montage van de glazen van uw Carrera bril.

Carrera brilmonturen: innovatief design

De link met de sportwereld is bij Carrera altijd gebleven. Carrera heeft veel aandacht voor vormgeving in combinatie met functionaliteit en comfort. Dat ziet u terug in het design én in de kwaliteit van Carrera brilmonturen. Zo zijn Carrera brillen gemaakt van uiterst lichtgewicht en aangenaam dragend optyl, metaal of titaan. De innovatieve kwaliteit van de designers van Carrera staat garant voor absolute topprestaties van deze brillen. Naast de bekende sportieve Carrera brilmonturen zijn er brillen met subtiele avantgardistische details of juist een minimalistische afwerking, helemaal afgestemd op de huidige moderne tijd. Bekijk ook eens de gewaagde combinaties van kunststof en metaal, of de klassieke en retro brilmonturen met een innovatieve twist. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer beroemdheden en sterren kiezen voor Carrera brillen.

Daarom Mister Spex!

Voor uw nieuwe Carrera bril of zonnebril gaat u natuurlijk bij Mister Spex:

  • ruime collectie brilmonturen voor dames en voor heren

  • Carrera voor correctiebrillen en zonnebrillen

  • gratis oogmeting bij een partneropticien bij u in de buurt

  • deskundige klantenservice voor informatie en advies

  • alle Carrera brillen online thuis passen met 3D-technologie

  • vier Carrera brilmonturen tien dagen thuis proberen

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel