Cazal Zonnebrillen

Cazal
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
61 Resultaten

Cazal bij Mister Spex 

Cazal zonnebrillen spreken een duidelijke taal. De modellen zijn onderscheidend, uniek en onmiskenbaar. De grondlegger van het label medio jaren 70 van de vorige eeuw is de creatieve designer Cari Zalloni. Zijn filosofie is om zonnebrillen te ontwerpen die niet trendvolgend, maar trendsettend zijn. De ongewone ontwerpen hebben een herkenbare charismatische signatuur. De merknaam is een acroniem van de initialen van Cari Zalloni. Cazal heeft fans over de hele wereld. Het spreekt voor zich, dat een brede en veelzijdige collectie Cazal bij Mister Spex verkrijgbaar is. 

Cazal is een merk zonnebrillen, dat zich toont met extravagante monturen met een verfijnde elegantie en trendy vintage stijl. De modellen Cazal bij Mister Spex hebben één ding gemeen: de kenmerkende handtekening van Cazal is vanaf ver te zien. De zonnebrillen worden door sommige liefhebbers liefdevol aangeduid als ꞌCazzyꞌ. Cazal is al tientallen jaren een statussymbool in de hiphopscène. Sommige authentieke modellen uit de jaren 80 zijn opnieuw geproduceerd, vanwege de vraag naar coole retro zonnebrillen. Cazal zonnebrillen zijn, mede doordat vele celebreties ze dragen, voor velen een cultsymbool. 

Cazal is gelijk aan passie voor design. Doe inspiratie op bij de aantrekkelijke collectie Cazal bij Mister Spex. Europa's grootste online opticien heeft niet alleen een ruime keuze van dit populaire Italiaanse zonnebrillenmerk, maar ook meer dan 2.000 monturen van 60 verschillende designers. U slaagt dus altijd bij Mister Spex. 

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel