Versace Zonnebrillen

Versace
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
74 Resultaten

Kies voor pure klasse met Versace zonnebrillen

Versace is een Italiaans modelabel dat in 1978 door Gianni Versace werd opgericht in Milaan en zich richt op het upper class modesegment. Versace zonnebrillen worden dan ook beschouwd als ware juwelen die een outfit de finishing touch geven. In tegenstelling tot veel andere labels kiezen de ontwerpers van Versace ervoor om hun design eerder ingetogen en subtiel te houden, maar dan wel voorzien van accenten met een glamourgehalte. Ook wat de vormgeving betreft, is een zekere extravagantie niet weg te denken uit de collectie van Versace. Dit maakt Versace zonnebrillen zeer populair bij dames en heren die houden van klasse en stijl en die zich gedistingeerd kleden. De zonnebrillen van Versace sluiten hier naadloos bij aan en geven uw outfit net dat beetje meer cachet. Bij Mister Spex vindt u een ruim aanbod zonnebrillen van dit gerenommeerde label in verschillende kleurstellingen en vormen.

Versace zonnebrillen, durf anders te zijn

Zwart, bruin, grijs of beige, wat kleuren betreft zijn Versace zonnebrillen eerder aan de sobere kant. Vanzelfsprekend vindt u hier en daar een uitzondering op deze regel, maar kleur is niet wat de zonnebrillen van dit label zo opvallend maakt. Wanneer we het echter over vorm en accenten hebben, springt Versace duidelijk uit de band en onderscheidt het zich makkelijk van andere spelers binnen de modewereld. Diamanten, motieven, unieke vormen en haast futuristische monturen voeren u mee naar een wereld vol originele en opvallende zonnebrillen om mee uit te pakken. Een Versace bril draagt u nooit onopgemerkt. Zeker wanneer u hem combineert met een eenvoudige en elegante outfit die contrasteert met uw zonnebril.

Versace zonnebrillen virtueel passen

De originele en opvallende Versace zonnebrillen moet u absoluut gepast hebben voordat u ze koopt. Doordat de modellen en accenten apart en opzichtig zijn, zijn er geen vaste regels om te bepalen of een bril bij uw gezicht past. Gelukkig kunt u de verschillende Versace zonnebrillen bij Mister Spex voor uw neus schuiven om te zien of ze bij u passen. Hiervoor heeft Mister Spex een 3D-tool online geplaatst die u kunt gebruiken aan de hand van een foto of uw eigen webcam. Binnen de tool kunt u alle zonnebrillen passen waarvan u wilt weten hoe ze u staan. Speel met kleuren en vormen en ga eens voor een bril die niet meteen in uw straatje past. Het zal u verbazen hoe stijlvol u bent en staat met een Versace bril.

Koop uw Versace zonnebrillen bij Mister Spex

Versace zonnebrillen koopt u online bij Mister Spex, zo geniet u van tal van voordelen:

  • Een ruim en veelzijdig aanbod

  • Kwalitatieve Versace zonnebrillen in hoogwaardige materialen

  • Glazen op sterkte, ook voor uw zonnebril

  • Een gratis oogmeting, uitgevoerd door een van de partneropticiens

  • Een service en begeleiding voor, tijdens en na de aankoop van uw zonnebril

  • De optie om uw bril virtueel uit te proberen voordat u hem aankoopt

  • Een snelle en gratis verzending van uw zonnebril

  • 'Niet goed, geld terug'-garantie tot 30 dagen na uw aankoop

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel