Verdere onderwerpen

30 dagen geldteruggarantie

Wij garanderen een 30 dagen geldteruggarantie op al onze producten, incl. brillen met glazen op jouw sterkte. Mocht je met de bestelde producten niet tevreden zijn of voldoen ze niet aan je verwachtingen, dan heb je vanaf het moment van ontvangst van de bestelling, 30 dagen de tijd om de producten gratis terug te sturen. Wij boeken het aankoopbedrag dan terug zodra jouw retour verwerkt is. Deze 30 dagen geldteruggarantie geldt onverminderd het herroepingsrecht. Uitgebreide informatie hierover tref je aan in onze Algemene Voorwaarden en ons herroepingsrecht.

NB: de 30 dagen geldteruggarantie geldt niet voor contactlenzen en reinigingsvloeistoffen waarvan de verzegeling is geopend (bijvoorbeeld: blisterverpakking bij contactlenzen).

Kan ik brillen of zonnebrillen met glazen op sterkte retourneren?

Binnen de 30 dagen geldteruggarantie kan je ook brillen en zonnebrillen met glazen op sterkte retourneren. Als je een wijziging in de sterkte van de glazen wilt aanvragen, zetten wij gratis nieuwe glazen met de juiste waarden in het montuur. Log in op je Mister Spex-account om een terugbetaling of een nieuwe verglazing aan te vragen.

Inloggen op je account

Als je als gast hebt besteld, kan je een retour starten door op de onderstaande knop te klikken. Houd je bestelnummer en e-mailadres bij de hand.

Retourneren registreren

Tip voor multifocale brillen: de meeste mensen moeten even wennen aan hun nieuwe multifocale bril. Het kan even duren voordat het zicht optimaal is. Mocht je problemen op dat vlak hebben, neem dan alsjeblieft eerst contact op met onze klantenservice voordat je de multifocale bril terugstuurt.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel