Verdere onderwerpen

30 dagen geldteruggarantie

Wij garanderen een 30-daagse 'niet goed geld terug' garantie op al onze producten, incl. brillen die speciaal op uw sterkte zijn verglaasd. Mocht u met de bestelde producten niet tevreden zijn of voldoen ze niet aan uw verwachtingen, dan heeft u vanaf het moment van ontvangst van de bestelling 30 dagen de tijd om de producten gratis terug te sturen. Wij boeken het aankoopbedrag dan terug naar uw rekening. Deze 30-daagse 'niet goed geld terug garantie' geldt onverminderdhet herroepingsrecht. Uitgebreide informatie hierover treft u aan in onze Algemene Voorwaarden en ons herroepingsrecht.

NB: De 30-daagse geldteruggarantie geldt niet voor contactlenzen en reinigingsvloeistoffen waarvan de verzegeling is geopend (bijvoorbeeld: blisterverpakking bij contactlenzen).

Kan ik reeds verglaasde brillen/zonnebrillen retourneren?

Natuurlijk mag u ook verglaasde monturen binnen de 30-daagse geldteruggarantie-periode retourneren. Moeten de correctiewaarden worden aangepast, verglazen we de bril/zonnebril gewoon gratis opnieuw.

U maakt daarvoor gebruik van het bijgevoegde aanpassings-/retourformulier en stuurt het formulier samen met uw bestelling retour.

Downloaden doet u hier:

Aanpassings- / retourformulier voor verglaasde brillen

Aanpassings- / retourformulier voor verglaasde zonnebrillen

Tip voor multifocale brillen: De meeste mensen moeten even wennen aan hun nieuwe multifocale bril. Het kan even duren voordat het zicht optimaal is. Mocht u problemen op dat vlak hebben, neem dan alstublieft eerst contact op met onze klantenservice voordat u de multifocale bril terugstuurt.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel