quality lenses
quality lenses

Voor jou alleen het beste

Om een voor jou optimaal resultaat te bereiken, werken we alleen met de beste merkglazen. In ons topatelier plaatsen onze opticiens de glazen in jouw nieuwe montuur. Daarbij wordt rekening gehouden met alle speciale wensen die je hebt: hoge correctiewaarden of bijzondere tinten of coatings zijn voor ons geen enkel probleem.
Afhankelijk van de precieze oogafwijking: jouw glassoort.

Welke glazen passen het beste bij me?

quality lenses
quality lenses

Enkelvoudige glazen

Ideaal als je bijziend of verziend bent en/of een verkromd hoornvlies hebt (ook wel 'astigmatisme' genoemd).
quality lenses
quality lenses

Multifocale glazen

Je bent door je leeftijd bijziend en/of verziend? Bij deze glazen gaan de verschillende sterktes naadloos in elkaar over.

Dunne glazen, ook bij hoge correctiewaarden.

quality lenses
quality lenses
Over het algemeen geldt: hoe hoger de correctiewaarden, hoe dikker de glazen. Om ervoor te zorgen dat de bril je toch uitstekend staat, helpen we je de perfecte glazen bij jouw favoriete bril te vinden. Natuurlijk afgestemd op jouw sterkte en wensen.

Glascoatings die bij jouw wensen en ogen passen

Standaardcoatings:

Welke coatings jij nodig hebt is onder andere afhankelijk van je levensstijl en wensen. Al onze glazen zijn voorzien van onze standaardcoatings.

  • Super ontspiegeld:

storende reflecties kunnen ook aan de binnenkant van de glazen het zicht belemmeren. Deze coating zorgt ervoor dat je altijd goed ziet.

  • Kraswerend:

deze kras- en breukvrije laag is extra hard, waardoor de glazen robuuster zijn. Voorkomt krassen en beschadigingen.

  • UV-filter:

beschermt de ogen tegen schadelijke UV-straling.

Speciale coatings: voor nog meer comfort.

Clean-Coat:

deze vuilafstotende laag (vuildeeltjes blijven niet plakken) garanderen een optimale bescherming en maken het schoonmaken van de glazen makkelijker.

Lotuseffect:

de hoogwaardige nano-coating stoot water en vuil af. De laag is bovendien heel makkelijk schoon te maken.

Blauwlichtfilter:

voorkomt dat de ogen (snel) moe worden, met name achter een beeldscherm (computer, etc.). Je blijft langer fit en kunt beter presteren. Meer lezen

Getinte glazen voor zonaanbidders

quality lenses
quality lenses

Je hebt een prachtige bril ontdekt maar bent eigenlijk op zoek naar een zonnebril? Bij ons kun je iedere bril ook met getinte glazen bestellen. Je hebt de keuze tussen drie verschillende kleuren. Je bent op zoek naar een zonnebril op sterkte? Veel modellen kun je bestellen met getinte glazen die lijken op de oorspronkelijke glazen van de zonnebril.

Gepolariseerde glazen

Met getinte glazen met een gepolariseerde filter zie je contrasten scherper en kleuren intensiever. De glazen minimaliseren bovendien storende reflecties van weerspiegelende oppervlakten, zoals een nat wegdek, sneeuw of water. Je hebt zo een beter zicht tijdens het autorijden of outdoor sporten, wat natuurlijk stukken veiliger is.

Meekleurende glazen

Deze glazen passen zich automatisch aan aan de hoeveelheid uv-straling. Als dit toeneemt, bijvoorbeeld als de zon schijnt, worden de glazen donkerder. Als de uv-straling afneemt, omdat je bijvoorbeeld naar binnen gaat, worden de glazen vanzelf weer lichter. Een bril met meekleurende glazen corrigeert dus je oogafwijking en beschermt de ogen tegelijkertijd tegen uv-straling. Meekleurende glazen zijn vooral geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor licht. De glazen zijn verkrijgbaar in grijs, bruin en groen.

Glaskwaliteit zonder compromissen!

Nu de perfecte bril vinden:
quality lenses

Damesbrillen

Ontdek nu
quality lenses

Herenbrillen

Ontdek nu
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel