We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Bvlgari

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Bvlgari
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Bvlgari brillen bij Mister Spex

Bvlgari brillen bij Mister Spex, is één van de 60 designers die Europa's favoriete online opticien in huis heeft. De brillen van Bvlgari refereren aan de oprichter van de onderneming: de Griekse goudsmid en juwelier Voulgaris. Bvlgari is een echt familiebedrijf. De eerste winkel werd geopend in 1884 in Rome en hier werden de zelfgemaakte sieraden verkocht. Deze winkel bestaat nog steeds. De zoon zorgde dat in de jaren '70 het bedrijf met een uitbreiding in het assortiment internationaal kon doorbreken. Inmiddels is Bvlgari wereldwijd bekend met een ruime collectie van sieraden, horloges, stropdassen, brillen, parfums en modeaccessoires.

Meer dan 100 jaar traditie en vakmanschap heeft gezorgd voor een collectie met een uitstekende kwaliteit en een innovatieve stijl. Ook wat de brillen betreft heeft Bvlgari menig hart gestolen. De Bvlgari brillen bij Mister Spex hebben de gebruikelijke luxe uitstraling van het merk. Stijlvolle monturen voor iedere gelegenheid. De kennis van het ontwerpen is in de brillen duidelijk te herkennen. De Italianen kennen als geen ander het gevoel voor volume en de verfijning van het product. Door de jarenlange inspiratie op het gebied van prachtige juwelen, is het dan ook niet gek dat we deze regelmatig terugzien bij de Bvlgari brillen bij Mister Spex. Soms zijn het ware eyecatchers, echte sieraden voor op de neus. Gedurfde kleurencombinaties maken het geheel af.

U kunt bij Mister Spex een ruim aanbod aan Bvlgari brillen vinden. Met de innovatieve 3D virtual fitting service kunt u zien hoe de bril staat. Wilt u dat toch liever in het echt doen? Geen enkel probleem, dat past u de bril gewoon thuis. U kunt 4 modellen bestellen en die binnen tien dagen weer kosteloos retourneren, dit is een van de voordelen van een online opticien. Neem eens een kijkje in onze uitgebreide collectie, meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten zijn u voorgegaan.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.