We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk J. Lindeberg
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

J. Lindeberg Brillen

(1)

J. Lindeberg brillen bij Mister Spex

Het merk J. Lindeberg is in 1996 in Stockholm opgericht. Het merk richt zich vooral op de modebewuste klanten. Kenmerkend voor het merk is dat het zich vooral focust op de moderniteit en de functionaliteit van de producten. Het J. Lindeberg brillen assortiment bestaat voornamelijk uit brillen die een zakelijk maar toch modern uiterlijk hebben. J. Lindeberg brillen zijn nu te verkrijgen via de Online Opticien Mister Spex.

Bijzonder kenmerkend voor de J. Lindeberg brillen is de rechthoekige vorm welke de brillen karakteriseren. De stijlvolle vormgeving is over de gehele montuur verdeeld en loopt uit tot in de pootjes van de bril. Het draagcomfort van de brillen is gegarandeerd over de gehele dag. De collectie biedt een keuze uit verschillende zakelijke monturen die worden uitgegeven in verschillende kleuren. De monturen zijn niet vervaardigd met felle kleuren of drukke patronen waardoor de brillen een serieuzere en zakelijkere uitdrukking hebben. De brillen zijn op verschillende outfits te dragen, maar zijn voornamelijk geschikt voor zakelijke doeleinden. De gehele collectie brillen is gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals metaal of plastic en door de stevige bouw uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

Mister Spex kan u helpen bij het kiezen van de geschikte bril. Zodra de keuze door u is gemaakt, kunt u de bril binnen 30 dagen kosteloos retourneren indien de keuze die u heeft gemaakt achteraf niet de juiste blijkt te zijn. Daarna heeft u de mogelijkheid een geheel andere bril uit te kiezen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.