We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Jette
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Jette brillen bij Mister Spex

In de collectie Jette brillen bij Mister Spex worden echte fashionlovers die op zoek zijn naar een goede verhouding tussen trends en kwaliteit op hun wenken bedient. Jette is het merk van designer Jette Joop die naast kleding, schoenen en tassen ook een geweldige serie brillen uitgebracht heeft die naadloos aansluiten bij alles wat actueel is binnen de modebranche.

De Jette brillen bij Mister Spex worden gekenmerkt door grote monturen in kleurrijke uitvoeringen die zeer goed zijn afgestemd op de meest recente trends. In de designs van de brillen en zonnebrillen van Jette brillen bij Mister Spex staat de mens centraal zodat u er van op aan kunt dat comfort, techniek en uitstraling in de hele collectie evenwichtig verdeeld zijn. Dames en heren met uiteenlopende persoonlijke voorkeuren voor smaak en stijl zullen zeker slagen met een model dat een individuele keuze extra glans meegeeft.

Mister Spex, de belangrijkste Europese online opticien van dit moment, staat voor degelijkheid, veel keuze en een optimale service die thuishoort bij een echte professional. Snelle levering, eersteklas kwaliteit en een goede garantie zijn, naast een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding de kracht van Mister Spex die met een aanbod van ruim 2000 designerbrillen de place to be is voor modieuze brillenfanaten.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.