We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Marc by Marc Jacobs
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

7

Marc by Marc Jacobs Brillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Marc by Marc Jacobs brillen bij Mister Spex

Zo eigenzinnig als de kleding en tassen van Marc by Marc Jacobs, zo uitgesproken en eigenwijs is ook de brillenlijn van dit hippe, eigenzinnige merk. Marc by Marc Jacobs brillen passen bij mensen die houden van een eigen stijl, mensen die zich niet graag in een hokje laten stoppen en niet bang zijn om op te vallen. Voor deze hem zijn het de Marc by Marc Jacobs brillen bij Mister Spex die hun look complementeren.

De Amerikaanse Marc Jacobs staat bekend om zijn bijzondere ontwerpen die zowel kunstzinnig als praktisch draagbaar zijn. Dat zie je ook terug in zijn brillencollectie. De Marc by Marc Jacobs brillen bij Mister Spex zijn herkenbaar aan hun strakke uiterlijk en een onmiskenbare artistieke uiterlijk. Elke bril heeft iets aparte en over elk detail is nagedacht. Bijzonder zijn bijvoorbeeld de brillen met de poten in een contrasterende kleur.

Voor wie op zoek is naar een aparte, vooruitstrevende kwaliteisbril zit met de designs van de Marc by Marc Jacobs brillen bij Mister Spex goed. En twijfelt u over uw keus? Bij Mister Spex mag u 4 monturen 10 dagen uitproberen. En dat is bij ons helemaal gratis. Niet voor niets telt Mister Spex al 15 miljoen tevreden klanten.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.