We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Oxydo
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Oxydo Brillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Oxydo brillen bij Mister Spex

Het merk Oxydo staat voor vernieuwing en innovatie. Oxydo brillen zien er erg onderscheidend uit en tonen verschillende stijlen, van retro tot modern. Het aanbod Oxydo brillen bij Mister Spex valt direct op door de even bijzondere als elegante donkere frames. Het beroemde X-logo op het frame en de geavanceerde ontwerpen, maken Oxydo brillen tot een speciaal merk. De brillen zorgen voor een onweerstaanbare look en passen bij elke modestijl. U trekt met een Oxydo bril gegarandeerd de aandacht van uw omgeving.

Een Oxydo bril is klassiek, met verrassende subtiliteiten en gemaakt voor mannen en vrouwen met een moderne levensstijl. Zo kan de kleur van de bril variëren van opvallend turquoise of blauw tot ingetogen zwart of bruin. Het materiaal van het montuur is van metaal of kunststof, de vormen lopen uiteen van ovaal of rechthoekig tot de Wayfarer stijl. Wie een van de Oxydo brillen bij Mister Spex uitkiest, gaat met de tijdgeest mee en toont zich als een trendsetter met een verfijnd gevoel voor smaak.

Mister Spex biedt u de mogelijkheid om gratis vier monturen thuis uit te proberen, alvorens het perfecte model Oxydo wordt gemonteerd. U krijgt na uw definitieve selectie uw nieuwe bril snel geleverd via DHL. U heeft het recht om binnen 30 dagen de bril te retourneren en kunt voor al uw overige vragen over bestelling, betaling en levering van Oxydo brillen bij Mister Spex terecht bij de klantenservice.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.