Verdere onderwerpen

Betalen op rekening

Als u betaalt op rekening gaat deze binnen 10 dagen na ontvangst van de bestelling van kracht.

Binnen Nederland en België werkt Mister Spex samen met de financiële dienstverlener Riverty GmbH, die op het eind van het bestelproces beslist of "kopen op rekening" een mogelijke betaalmethode is. Deze beslissing wordt door Riverty zelfstandig getroffen en Riverty is er volledig verantwoordelijk voor. De afweging is gebaseerd op interne Riverty-criteria waarmee Mister Spex niet bekend is.

1. Voorwaarden:

  • U heeft max. vier brillen/zonnebrillen uitgekozen

  • Uw bezorgadres bevindt zich in Nederland of België

  • Uw bezorgadres en factuuradres komen overeen

  • U staat bij de gemeente ingeschreven op het factuuradres

Mocht deze betaalmethode u tijdens het bestelproces niet als optie worden aangeboden, kan Mister Spex daar helaas niks aan veranderen. Deze weergave is namelijk gebaseerd op een individuele kredietcontrole. Kies in dat geval alstublieft voor een andere betaalmethode.

2. Opmerking bij het bestellen van brillen op proef:

Als u kopen op rekening als betaalmethode heeft gekozen en brillen heeft besteld om te passen, sturen wij u de rekening per e-mail 10 dagen nadat u de producten heeft ontvangen. Vanaf dat moment heeft u 10 dagen de tijd de rekening te betalen. Uw 30-daagse 'niet goed geld terug'-garantie treedt in werking op het moment dat u de rekening ontvangt. Als u uw bestelling binnen deze termijn retourneert, annuleren wij de rekening en storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening (indien u al betaald had). Dit is ook van toepassing bij de andere betaalmethoden die u bij bestellen op proef kunt kiezen (iDEAL, PayPal, creditcard).

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel