Partner voor samenwerkingen & affiliate

Als onderdeel van de online marketingactiviteiten biedt Mister Spex geïnteresseerde website-exploitanten een aantrekkelijk partnerprogramma aan. Klik hier om naar de Mister Spex tegoedbonnenpagina te gaan. De voordelen van de Mister Spex onlineshop worden hieronder kort samengevat:

Wij zijn het grootste online postorderbedrijf voor merkbrillen in Duitsland en we maken een constante groei door. Ons assortiment bestaat uit meer dan 5.500 verschillende brillen, zonnebrillen en sportbrillen van ruim 90 merken en designers. Daarnaast verkopen we contactlenzen en lenzenvloeistoffen van bekende fabrikanten.

Naast ons uitgebreide en diverse assortiment waarderen onze klanten de volgende voordelen:

  • In de onlineshop van Mister Spex koopt u complete brillen op sterkte die tot 60 procent goedkoper zijn dan de adviesprijs (RRP) van de fabrikant.
  • Wij bieden onze klanten de beste prijsgarantie. Als klanten de bril, zonnebril of sportbril die ze bij Mister Spex hebben gekocht binnen 30 dagen goedkoper tegenkomen bij een andere webwinkel, krijgen ze het verschil terug.
  • Dankzij de retourperiode van 30 dagen kunnen onze klanten hun bestellingen binnen twee weken na aankoop zonder opgaaf van redenen retourneren. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort. Dit geldt ook voor individueel geproduceerde glazen.
  • We hebben alle brillen op voorraad. Hierdoor kunnen we onze producten sneller versturen naar de klant.

De Mister Spex-doelgroep is erg breed. We richten ons zowel op alle brillen- en contactlensdragers als op mensen die waarde hechten aan trends en veel interesse hebben in merkproducten en designers.

De meest verkochte zonnebrilmerken zijn Ray-Ban, Oakley, D&G en Prada. Bij de contactlenzen zijn met name de Air Optix Aqua en Focus Dailies geliefd.

Heeft u interesse in een samenwerking, stuur dan een mailtje naar cooperations@misterspex.nl. U wilt deelnemen aan ons affiliate programma? Neem dan direct contact op met onze netwerkpartner Awin. Daar ontvangt u ook alle verdere informatie en de distributievoorwaarden.Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via cooperations@misterspex.nl.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel