We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Johnson & Johnson

1-DAY ACUVUE MOIST


2 x 30 Lenzen
Toevoegen Toevoegen aan favorieten
Acuvue 1-DAY ACUVUE MOIST front view
 • 58% watergehalte
 • 14,2mm lensdiameter
 • Voor droge ogen

1-DAY ACUVUE MOIST Daglenzen

  1-Day Acuvue Moist behoren tot de meest populaire contactlenzen. De zachte lenzen zijn speciaal gemaakt om uw ogen een dag lang fris en vochtig te houden. U heeft dus nooit last van droge ogen. Na gebruik gooit u de lenzen weg, om de volgende dag nieuwe lenzen in te doen. De daglenzen van fabrikant Johnson & Johnson bieden tevens een goede UV-bescherming.

  1-Day Acuvue Moist daglenzen hebben een hoog watergehalte (58%). Dit zorgt voor een optimaal draagcomfort, ook aan het einde van een lange dag.Het inzetten en uitnemen van de contactlenzen is eenvoudig door de lichtblauwe hanteringstint. Tevens hebben deze vernieuwende lenzen een binnenstebuiten-indicator, zodat ze altijd goed geplaatst zijn. De diameter van de lenzen is 14,2 mm en de bij Mister Spex verkrijgbare correctiesterktes vari?ren van min 12 tot plus 8.

  1-Day Acuvue Moist zijn vochtvaste daglenzen die tot aan het einde van de dag comfortabel zitten. De lichtblauwe tint dient alleen voor het gebruiksgemak en heeft geen effectop het zicht door de lenzen. Pak uw voordeel en bestel, na een oogmeting bij een opticien of oogarts, deze veelgedragen daglenzen bij Mister Spex. U bent verzekerd van een vlotte en traceerbare levering door DHL en heeft het recht om uw aankoop binnen 30 dagen zonder kosten terug te sturen.


  Hier kunt u meer Acuvue contactlenzen vinden.
  Ontdek contactlenzen van verschillende merken in onze online shop
  Naar de Mister Spex homepage.

  Artikelnummer: 0401-1110-102

  Uw lensgegevens

  Log hier in. De waarden worden van uw account overgenomen.
  De contactlenzen die u hebt gekozen komen niet overeen met de correctiewaarden in uw klant account. U kunt de waarden ook handmatig invoeren of andere contactlenzen selecteren.
  Rechteroog
  Linkeroog

  Sterkte / PWR

  R
  L

  Basiskromming / BC

  Als u meer dan één pakket selecteert, kunt u de sterkte voor beide ogen invoeren. U heeft tegengestelde waarden voor uw linker- en rechteroog gekozen.
  Omdat dit zeer zelden voorkomt, willen wij u adviseren deze informatie nogmaals te controleren.!
  2 x 30 Lenzen
  Levertijd: Selecteer uw sterktes.
  • 41,80 €
  • 39,90 €
  • incl. BTW

  U bespaart 1,90 €


  * Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

  ** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

  De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.