We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Alcon / Ciba Vision

Air Optix Aqua


2 x 6 Lenzen
Toevoegen Toevoegen aan favorieten
Air Optix Air Optix Aqua front view
 • 33% watergehalte
 • 14,2mm lensdiameter
 • Voor droge ogen

Air Optix Aqua Maandlenzen

  Maandlenzen zijn zeer geschikt voor mensen die dagelijks lenzen dragen. Maandlenzen zijn in diverse materialen beschikbaar en die keuze waarborgt dat er voor elk oog met speciale wensen een geschikte maandlens te vinden is. Mensen die de vrijheid van het dragen van contactlenzen eenmaal hebben ervaren, willen vaak niet meer terug naar de bril, in elk geval niet meer als standaardcorrectiemiddel. Maandlenzen dienen wel elke avond gereinigd te worden en ook een wekelijkse eiwitreiniging is sterk aan te bevelen.

  De firma's Alcon en Ciba Vision zijn al vele jaren toonaangevend met hun contactlenzen. Met de AIR OPTIX Aqua maandlens introduceren zij een type lens dat volgens hun zeggen vijf keer zoveel zuurstof doorlaat als een standaardcontactlens. Dit maakt de Air OPTIX Aqua zeer geschikt voor mensen met gevoelige of droge ogen. De AIR OPTIX Aqua leveren wij in een pakket per oog voor drie maanden, met drie lenzen, die elke maand vervangen dienen te worden. De lens is leverbaar in sterktes van +6.00 tot -10.0 D, in stappen van 0,25 D. Tussen de sterktes -8.0 D en -10.0 D leveren wij in stappen van 0,50 D.

  Mister Spex levert de AIR OPTIX Aqua uit voorraad. U ontvangt de lenzen met DHL, in een online traceerbare verpakking. Zoals gezegd moetenmaandlenzen dagelijks gereinigd worden en in de juiste vloeistof bewaard. Wij raden u aan om u over lensvloeistoffen goed voor te laten lichten. Alcon adviseert zelf 123 Sensation all-in-one vloeistof.


  Hier kunt u meer Air Optix contactlenzen vinden.
  Ontdek contactlenzen van verschillende merken in onze online shop
  Naar de Mister Spex homepage.

  Artikelnummer: 0230-3110-102

  Uw lensgegevens

  Log hier in. De waarden worden van uw account overgenomen.
  De contactlenzen die u hebt gekozen komen niet overeen met de correctiewaarden in uw klant account. U kunt de waarden ook handmatig invoeren of andere contactlenzen selecteren.
  Rechteroog
  Linkeroog

  Sterkte / PWR

  R
  L

  Basiskromming / BC

  8,6
  Als u meer dan één pakket selecteert, kunt u de sterkte voor beide ogen invoeren. U heeft tegengestelde waarden voor uw linker- en rechteroog gekozen.
  Omdat dit zeer zelden voorkomt, willen wij u adviseren deze informatie nogmaals te controleren.!
  2 x 6 Lenzen
  Levertijd: Selecteer uw sterktes.
  • 63,60 €
  • 57,90 €
  • incl. BTW

  U bespaart 5,70 €


  * Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

  ** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

  De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.