We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Cooper Vision

Biofinity Multifocal


2 x 6 Lenzen
Toevoegen Toevoegen aan favorieten
Biofinity Biofinity Multifocal front view
 • 48% watergehalte
 • 14,0mm lensdiameter
 • Multifocale lens

Biofinity Multifocal Maandlenzen

  Biofinity Multifocal contactlenzen zijn een goede oplossing bij oudziendheid, wat regelmatig nar het veertigste jaar optreedt. Deze maandelijkste vervangen varifocale lenzen van CooperVision zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u zowel scherp van dichtbij als van veraf ziet.

  De Biofinity Multifocal contactlenzen zijn geschikt om een maand lang overdag te dragen of continu voor 7 dagen en nachten. De zachte siliconen lenzen houden vocht vast, waardoor het risico op droge ogen tot een minimum wordt beperkt. De lenzen laten veel zuurstof door en zijn verkrijgbaar in sterktes van min 8 tot plus 6. Het watergehalte bedraagt 48%, terwijl de lensdiameter 14 mm is.

  Met een keuze voor Biofinity Multifocal varifocale lenzen bij Mister Spex, hoeft u zich niet langer met een leesbril oftwee verschillende brillen te redden. De maandlenzen zitten comfortabel en zijn gemakkelijkbij de grootste online opticien van Europa te bestellen. U krijgt de originele lenzen van CooperVision tegen een voordelige prijs. DHL staatborg voor een snelle en traceerbare levering van uw nieuwe contactlenzen.


  Hier kunt u meer Biofinity contactlenzen vinden.
  Ontdek contactlenzen van verschillende merken in onze online shop
  Naar de Mister Spex homepage.

  Artikelnummer: 6493183

  Uw lensgegevens

  Log hier in. De waarden worden van uw account overgenomen.
  De contactlenzen die u hebt gekozen komen niet overeen met de correctiewaarden in uw klant account. U kunt de waarden ook handmatig invoeren of andere contactlenzen selecteren.
  Rechteroog
  Linkeroog

  Sterkte / PWR

  R
  L

  Aanvullend

  R
  L

  Basiskromming / BC

  8,6
  Als u meer dan één pakket selecteert, kunt u de sterkte voor beide ogen invoeren. U heeft tegengestelde waarden voor uw linker- en rechteroog gekozen.
  Omdat dit zeer zelden voorkomt, willen wij u adviseren deze informatie nogmaals te controleren.!
  2 x 6 Lenzen
  Levertijd: Selecteer uw sterktes.
  • 101,80 €
  • 95,90 €
  • incl. BTW

  U bespaart 5,90 €


  * Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

  ** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

  De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.