We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Cooper Vision

Biofinity Toric 3 lenzen per pak


2 x 3 Lenzen
Toevoegen Toevoegen aan favorieten
Biofinity Biofinity Toric 3 lenzen per pak front view
 • 48% watergehalte
 • 14,5mm lensdiameter
 • Torische lens

Biofinity Toric 3 lenzen per pak Maandlenzen

  Binnen de Biofinity lijn van Coopervision zijn de torische lenzen speciaal ontworpen voor personen die astigmatisme als ongemak hebben, en hierdoor zowel ver als dichtbij een wazig of verstoord zicht hebben. De prettig zittende zachtecontactlenzen zorgen voor een cilindervormige correctie van de ooglens waardoor objecten op elkeafstand helder en haarscherp kunnen worden waargenomen.

  Biofinity Toric contactlenzen hebben een watergehalte van 48% en blijven zodoende onder nagenoeg alle condities vochtig. Vanwege het zuurstof doorlatend karakter van de lenzen blijft bovendien de natuurlijke bevochtiging van uw ogen intact. De noodzaak voor het gebruik van kunstmatige vloeisof is daarom minimaal en u kunt de contactlenzen tot zeven dagen continu in hebben. U zult vergeten dat u ze draagt.

  De 3 lenzen per pak bevat 3 stuks Biofinity Toric maandlenzen. Bij regulier gebruik bent u dusvoor een periode van 3 maanden gegarandeerd van een perfecte waarneming. Bij Mister Spex kunt u desterkte, de aswaarde en de waarde van de cilinder selecteren bij het bestellen van torische lenzen. Indien uw ogen niet dezelfde afwijking hebben kuntu uiteraard voor elk oog een apart gespecificeerdebox bestellen. We garanderen een snelle en traceerbare levering. Ervaar het gemak en de perfecte bijstelling van de Biofinity Toric contactlenzen.


  Hier kunt u meer Biofinity contactlenzen vinden.
  Ontdek contactlenzen van verschillende merken in onze online shop
  Naar de Mister Spex homepage.

  Artikelnummer: 0320-3110-102

  Uw lensgegevens

  Log hier in. De waarden worden van uw account overgenomen.
  De contactlenzen die u hebt gekozen komen niet overeen met de correctiewaarden in uw klant account. U kunt de waarden ook handmatig invoeren of andere contactlenzen selecteren.
  Rechteroog
  Linkeroog

  Sterkte / PWR

  R
  L

  Cilinder

  R
  L

  As

  R
  L

  Basiskromming / BC

  8,7
  Als u meer dan één pakket selecteert, kunt u de sterkte voor beide ogen invoeren. U heeft tegengestelde waarden voor uw linker- en rechteroog gekozen.
  Omdat dit zeer zelden voorkomt, willen wij u adviseren deze informatie nogmaals te controleren.!
  2 x 3 Lenzen
  Levertijd: Selecteer uw sterktes.
  • 37,80 €
  • 35,90 €
  • incl. BTW

  U bespaart 1,90 €


  * Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

  ** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

  De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.