We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Alcon / Ciba Vision

FreshLook ColorBlends


2 x 2 Lenzen
Toevoegen Toevoegen aan favorieten
Freshlook FreshLook ColorBlends front view
 • 55% watergehalte
 • 14,5mm lensdiameter

FreshLook ColorBlends Maandlenzen

  De FreshLook ColorBlends contactlenzen zorgen voor een natuurlijke en subtiele kleurverandering van uw ogen. De gekleurde maandlenzen geven uw ogen een diepere intensiteit. U cre?ert hiermee een andere uitstraling. De lenzen kunnen een maandlang dag en nacht worden gedragen, zonder dat dit ten koste gaat van het draagcomfort. Ze zijn bij Mister Spex verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren.

  De FreshLook ColorBlends kleurlenzen veranderen op subtiele wijze de natuurlijke oogkleur. Ze geven u niet alleen een andere look, ze corrigeren ook de gezichtsscherpte. De gekleurde maandlenzen van CIBA Vision zijn er in sterktes van min 12 tot plus 8. De lenzen hebben een meerkleurig patroon, bestaande uit drie kleurlagen. U kunt hiermee een nieuwe natuurlijke oogkleur krijgen, zonder dat men ziet dat u kleurlenzen in heeft. De diameter van de lenzen bedraagt 14,5 mm, het watergehalte 55%.

  FreshLook ColorBlends maandlenzen bieden ook UV-bescherming bij zonnestraling. De lichtblauwe tint draagt bij aan het gebruiksgemak en de vindbaarheid van deze speciale lenzen. Bespaar op de kosten van uw kleurlenzen en bestel deze bij Mister Spex, Europa's grootste en vertrouwde online opticien. Uw favoriete merk wordt snel en zorgvuldig door DHL bij u thuis afgeleverd.


  Hier kunt u meer Freshlook contactlenzen vinden.
  Ontdek contactlenzen van verschillende merken in onze online shop
  Naar de Mister Spex homepage.

  Artikelnummer: 0220-3100-102

  Uw lensgegevens

  Log hier in. De waarden worden van uw account overgenomen.
  De contactlenzen die u hebt gekozen komen niet overeen met de correctiewaarden in uw klant account. U kunt de waarden ook handmatig invoeren of andere contactlenzen selecteren.
  Rechteroog
  Linkeroog

  Sterkte / PWR

  R
  L

  Glaskleur

  Basiskromming / BC

  8,6
  Als u meer dan één pakket selecteert, kunt u de sterkte voor beide ogen invoeren. U heeft tegengestelde waarden voor uw linker- en rechteroog gekozen.
  Omdat dit zeer zelden voorkomt, willen wij u adviseren deze informatie nogmaals te controleren.!
  2 x 2 Lenzen
  Levertijd: Selecteer uw sterktes.
  • 39,80 €
  • 37,90 €
  • incl. BTW

  U bespaart 1,90 €


  * Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

  ** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

  De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.