We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie
Merk
Fabrikant

Safe-Gel Contactlenzen

(2)
  • Safe-Gel
Producten 1 tot 2 van 2

Safe-Gel contactlenzen bij Mister Spex

Het Italiaanse bedrijf Safilens, opgericht in het jaar 2000, is pijlsnel uitgegroeid tot marktleider op het gebied van contactlenzen in Italië. De oprichters van Safilens hebben eerst gewerkt bij contactlens producenten in heel Europa, om kennis en inspiratie op te doen. Het resultaat daarvan is hun grote troef: Safe-Gel contactlenzen. Deze munten uit in draagcomfort en verdraagbaarheid.

Het succes van de Safe-Gel lenzen komt door de unieke bio-polymeren waar ze van gemaakt zijn. Dit materiaal kan heel goed vocht opnemen en weer afstaan. Ook zijn ze goed zuurstof doorlatend. Dit is heel belangrijk voor het draagcomfort, met name voor mensen die met een computer werken of in een ruimte met airconditioning. U kunt Safe-Gel contactlenzen bij Mister Spex kopen in 3 varianten: daglenzen, maandlenzen en torische daglenzen.

Maak een keuze uit de Safe-Gel contactlenzen bij Mister Spex en u heeft ze snel in huis. Als u alle benodigde gegevens heet ingevuld, worden de lenzen meestal op de dag van bestellen nog verzonden. U heeft ze dus vaak al binen 24 uur in huis. Safe-Gel contactlenzen bij Mister Spex hebben een 30 dagen niet goed geld terug garantie. De daglenzen kunt u goedkoop bestellen in grootverpakkingen. Als grootste online opticien van Europa beantwoordt Mister Spex graag al uw vragen over brillen en contactlenzen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.