We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie
Merk
Fabrikant

Sauflon Contactlenzen

(2)
  • Sauflon
Producten 1 tot 2 van 2

Sauflon contactlenzen bij Mister Spex

Als grootste producent van van contactlenzen en contactlensvloeistoffen in Groot-Brittannië mag Sauflon niet ontbreken in het aanbod van de grootste online opticien van Europa, Mister Spex. Sauflon maakt al sinds 1985 lenzen en vloeistoffen, momenteel op 2 locaties in Engeland en sinds 2007 ook in Hongarije. Sauflon is een van de weinige producenten die zowel contactlenzen als de bijbehorende vloeistoffen maakt. Het bedrijf is een van toonaangevende vernieuwers op dit gebied.

In de collectie Sauflon contactlenzen bij Mister Spex vallen de unieke Clariti lenzen op. Dit zijn silicone hydrogel dag- en maandlenzen, die uitblinken in draagcomfort en gezichtsscherpte. Opvallend in de collectie Sauflon contactlenzen bij Mister Spex zijn de torische daglenzen van silocone hydrogel. Deze lenzen hebben een zeer groot sterktebereik. Maar de modellen van Sauflon zijn er veel variaties. U zult er zeker een vinden die voor u geschikt is.

Bestel Sauflon contactlenzen bij Mister Spex eenvoudig en snel. Zoek uit welk type het best bij u past, vul de noodzakelijke gegevens in en voeg het recept toe. Normaal gesproken worden uw lenzen dan binnen 24 uur verzonden. En mocht er desondanks iets niet naar wens zijn, dan kunt u de lenzen tot 30 dagen na aankoop gratis retourneren naar Mister Spex. Specialisten van de grootste online opticien van Europa staan overigens altijd klaar om u telefonisch te adviseren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.