Wat moet ik weten over multifocale brillen?

Multifocale glazen combineren verschillende sterktes in één brillenglas om zo leeftijdsgerelateerde oogafwijkingen te corrigeren. Het bovenste gedeelte van het brillenglas zorgt voor goed veraf zien en in het onderste gedeelte zit de sterkte om bijziendheid te corrigeren. Multifocale brilglazen zijn ook beschikbaar met een verbreed gezichtsveld – deze glazen hebben een kleiner gebied met een zachte focus en dat zorgt ervoor dat ze een 40% breder gezichtsveld hebben dan standaard multifocale brilglazen.

Standaard glazen en premium glazenHow do varifocals work?

Formaat van multifocale brilglazen

Multifocale glazen hebben een bepaalde minimumafmeting nodig om beide correcties goed te kunnen accommoderen. Daarom is niet elk montuur geschikt voor multifocale brilglazen. Een heel smal montuur bijvoorbeeld is niet ideaal voor multifocale glazen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel