We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
G-Star Raw
  • Gebruikte filter

  • Merk G-Star Raw
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

artikelen

(22)

Producten 1 tot 22

G-Star Raw bij Mister Spex

G-star is opgericht in 1989 te Amsterdam en is tegenwoordig een van de grootste merken ter wereld. Ze zijn namelijk actief in 17 landen met 28 kantoren. Het Nederlandse merk G-star heeft, naast het maken van kleding, ook een grote brillencollectie in hun assortiment. Aan de brillen wordt veel aandacht besteed, wat resulteert in een hoge kwaliteit en een innovatief design. De filosofie van G-star is ook dat de focus volledig op het product moet liggen.

De felbegeerde monturen van G-star bij Mister Spex zijn er in diverse soorten. De detaillering van de monturen zijn subliem. G-star staat bekend om klassieke brillen in een modern jasje te stoppen Zo zijn voor u diverse kleuren monturen van de brillen G-star bij Mister Spex. Bij de G-star brillen staat het merk bovenin de linker montuur vanuit draagperspectief. De monturen worden gemaakt van plastic.

Een goede montuur aanschaffen van G-star bij Mister Spex is erg raadzaam. Wanneer u nog niet zeker weet welke montuur bij u past, biedt Mister Spex de mogelijkheid om 4 verschillende monturen te proberen voor 10 dagen. Dit is geheel gratis. Ook is er sprake van een snelle levering. Daarnaast kan er gratis geretourneerd worden binnen 30 dagen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.