We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Gant
  • Gebruikte filter

  • Merk Gant
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Gant bij Mister Spex

Het Zweeds-Amerikaanse modehuis Gant U.S.A. is in 1949 opgericht en bevat naast een heren- en damescollectie met moderne vrijetijdskleding ook een parfumlijn, een collectie horloges en monturen. Zonnebrillen van Gant bij Mister Spex zijn verkrijgbaar zoals ze ontworpen zijn, voor de moderne geïnspireerde man of vrouw.

De monturen zijn geïnspireerd op vroegere tijden waardoor de brillen een vintage uitstraling hebben. In stemmig zwart of klassiek bruin, maar ook in meer modernere kleuren zijn de Gant bij Mister Spex monturen en zonnebrillen een geliefde aanvulling op de stijl van de trendy mannen en vrouwen van deze tijd. Gemaakt van eerste kwaliteit materialen is de pasvorm uitmuntend en zorgen de glazen van de zonnebrillen voor een perfecte bescherming tegen de zon.

De manier waarop Mister Spex de monturen aanbiedt is zeer vernuftig. De website heeft de mogelijkheid de brillen online te passen waardoor U kunt beoordelen of het montuur U past. Mocht U toch niet tevreden zijn is het mogelijk het montuur binnen 10 dagen gratis te retourneren. Meer dan anderhalf miljoen mensen zijn U al voorgegaan waardoor een bestelling van een Gant bij Mister Spex vertrouwd is. De levering wordt verzorgd door DHL en is snel, vertrouwd en traceerbaar.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.