Nooit perfect. Altijd te gek!

Inferno Ragazzi

Surf'n'Chill: de levenshouding waarvoor Inferno Ragazzi staat, had niet meer ontspannen kunnen zijn. Vanuit de Hamburgse wijk ‘Schanze’ voorziet het label de wereld van ontwerpen die ons doen verlangen naar zon, strand en eindeloos lang dansen tijdens mooie zomeravonden. Ook de nieuwste collectie zonnebrillen van de Hamburgse designers is met name één ding: behoorlijk cool!

Crazy round: Flamingo Drive

Een glinsterend zwembad, koele drankjes en hete beats zijn de perfecte setting voor deze ultra-coole strand beauties. Koel (en cool) metaal in een hippe ronde vorm met geïntegreerde ‘Inferno’ letters op de beugel trekt alle aandacht naar zich toe. Mag het allemaal nog wat cooler? Kies dan voor een subtiel gespiegeld montuur met toffe palmboom motieven op het glas.

Flamingo Drive

Arriba! Muchacho!

Ohlala, Muchacho ... deze uniseks versie is hip in het kwadraat! De opvallende stijl en gedurfde kleuren met nonchalant Havana patroon zijn niet alleen ideaal voor de halfpipe. Of je ze nu draagt met een pet of beanie: met deze sunnies is deze zomer in the pocket. In jouw pocket, om precies the zijn. Voor een stijlupgrade zorgen de bijpassende brillenkoorden. Keep this stuff!

Welcome to Paradiso!

Welcome to Paradiso!

It’s getting hot in here! Deze trendy zonnebrillen overtuigen qua styling dankzij hun maximale diversiteit. Het diepe zwart en smarte Havanna, gecombineerd met gouden palmbomen op de beugels, verleent ons een übercoole look. En alsof het niks is vallen deze beauties op door een flinke portie stijl.

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel