Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

15 % korting voor zomerdagen met een gouden randje!¹ – Code: ENDLESS15
Kom maar door met die summer vibes

Inferno Ragazzi

Surf’n’Chill: het levensgevoel waarvoor Inferno Ragazzi staat is bij uitstek relaxt. Vanuit de geliefde Hamburgse wijk 'Schanze' voorziet het label de wereld van designs die zin in zon, strand en lange zomernachten aanwakkeren. Nu hebben de mannen uit Hamburg een zonnebrillen collectie ontworpen die vooral één ding is: heel cool.

Hang loose

Waarom we deze zonnebrillen zo geweldig vinden? Om te beginnen is daar de spannende mix van kleuren: warm havana, koel blauw, spetterend paars en fris turquoise. Maar ook de all-black-look vinden we geweldig. Het lichte cat eye frame is een ode aan de Californische skaters uit de jaren zestig en voorziet de relaxte stijl van toen met een modern vleugje.

Hang loose
Good Vibes Only

Good Vibes Only

You only live once, oftewel: YOLO. Werpt u één blik op deze modellen, dan vergeet u het nooit meer. De vrolijke vibes op het afneembare shield herinneren u eraan ieder moment te vieren – bij voorkeur lekker opvallend met het kenmerkende paars van Inferno Ragazzi.

De collectie meteen virtueel passen

https://www.misterspex.nl/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Classic Meets Cool

De geliefde pantovorm, de kleuren havana en zwart en spiegelglazen: zo begint de love story van deze zonnebrillen. Titel van het verhaal? Back to Design Basics. Meer hoeven we er niet niet over te zeggen, toch? Behalve: hup, in de winkelmand ermee!

Classic Meets Cool

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewTryOn-GetDittoSignature

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.nl/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNL-Site/nl_NL/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage