We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Karen Walker Eyewear
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Karen Walker Eyewear bij Mister Spex

Karen Walker is een beroemde en veel geprezen designer uit Nieuw Zeeland. In 1995 richtte ze enkele outlets op en sindsdien is ze een graag geziene gast bij onder meer de New York Fashion Week. Haar stijl kenmerkt zich door een combinatie van chic en excentriek, maar de Karen Walker Eyewear laat zich vooral niet in een paar woorden vangen. De online opticien Mister Spex is trots haar producten aan te kunnen bieden.

Excentriek en chic dus, dat zijn de collecties van de Karen Walker Eyewear. Het chique zie je terug in de elegante ontwerpen en de bijzondere aandacht voor mooie materialen. Met die bezieling wat betreft design komt ook een vleugje excentriciteit om de hoek kijken. De monturen zijn vaak net even anders dan je gewend bent, met gracieuze vormen en stijlvolle details. Geen wonder dus dat Karen Walker ook populair is bij beroemdheden als Rihanna, Beyoncé en Lena Dunham. De monturen die Mister Spex aanbiedt zijn uitermate geschikt voor chique gelegenheden. Passend bij een elegante outfit, maar ook met een wat meer casual outfit ziet u er al snel modieus uit.

Kijk snel rond in onze online shop en vind die Karen Walker Eyewear die bij u past. Met onze geavanceerde technologie kunt u modellen in 3D proberen, maar u kunt ook tot wel vier brillen thuis laten bezorgen om ze tien dagen te proberen en daarna, indien nodig, geheel kosteloos terug te sturen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.