ic! berlin Brillen

Brillen
Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
177 Resultaten

ic! berlin brillendesign –  tijd voor een nieuw perspectief

Eindelijk kun je je persoonlijkheid helemaal op jouw manier uitleven! Hoe? Met de sterke looks van de premium brillen en designerbrillen van ic! berlin. Sinds 1996 maakt het Berlijnse brillenlabel onconventionele monturen met veel precisie en met de hand. Alle brillen van ic! berlin worden 100% vormgegeven en gemaakt in Berlijn. Ieder frame van ic! berlin is net zo spannend en bijzonder als jij! Want de ic! berlin GmbH staat als independent label voor onconventionele mensen die de wereld met andere ogen zien. Ben jij ook klaar voor een nieuwe visie? Dan ontdek de veelzijdige wereld van de unieke ic! berlin brillencollectie.

ic! berlin looks – jouw statement, jouw stijl

Saai en commercieel is zo ontzettend verleden tijd! De nieuwe designerbrillen van ic! berlin zijn net zo bijzonder als jij. Hoogwaardige materialen en een precieze afwerking maken van ieder ic! berlin montuur een hele bijzondere must-have, waarmee je je persoonlijkheid optimaal onderstreept. Met hun trendy modellen combineren de Berlijnse brillenontwerpers schroefloze monturen met ongebruikelijke materialen zoals roestvrij staal, titanium, acetaat of buffelhoorn. Van de glazen, tot de monturen, tot de reserveonderdelen: ieder onderdeel van de brillen van ic! berlin wordt met grote zorgvuldigheid gemaakt en in elkaar gezet. Hierdoor kan het Berlijnse label de hoge kwaliteit van de ic! berlin brillen garanderen. Of het nu gaat om een leesbril, een bril voor dagelijks gebruik, een bril op sterkte of een bril als mooi accessoire: met de monturen van ic! berlin maak je elke dag een sterk statement!

ic! berlin lifestyle – leef je persoonlijkheid uit

We hebben allemaal onze eigen unieke persoonlijkheid. Laat dus lekker zien wie je bent! De extravagante modellen van de ic! berlin brillencollectie maken jouw look helemaal af. Voel je je gespannen vandaag? Uit dan je gevoel met de expressieve Aviator en Trapez monturen uit de ic! berlin collectie. Hou je van groots en meeslepend? Dan zijn de butterfly of cat eye modellen van ic! berlin precies wat je zoekt. Welke ic! berlin designerbril je ook kiest: met deze brillen leef je je individuele stijl uit. Rond, vierkant of rechthoekig: het merk ic! berlin staat voor unieke ontwerpen en de beste kwaliteit tegen een redelijke prijs. Bovendien vertelt iedere bril van ic! berlin een heel bijzonder verhaal –  namelijk dat van jou! 

De collectie van ic! berlin: profiteer van de voordelen van Mister Spex

Wil je nieuwe kanten van jezelf ontdekken? Dat kan! Met de buitengewone ic! berlin collectie kies je voor een style-upgrade. Vind jouw favoriete ic! berlin model en laat je overtuigen. Mister Spex heeft de beste selectie voor je samengesteld van de meest trendy brillendesigns van ic! berlin. Sara M. Lars D., Ludmilla S., Maik D., Hedy en nog veel meer premium brillen van ic! berlin maken jouw look helemaal af.

Laat je inspireren en overtuigen door de veelzijdige ic! berlin collectie voor heren en dames. Wat je ook wilt, wie je ook bent: ic! berlin is net zo uniek als jij.

Brillen koop je gemakkelijk online: Is een bepaalde premium bril van ic! berlin helemaal jouw ding? Pas het montuur van ic! berlin dan gemakkelijk en zonder risico online om te zien of de nieuwe look je bevalt. Win je liever eerst advies in van vrienden en familie? Kies dan tot vier ic! berlin frames uit, die wij vervolgens naar je opsturen. Op die manier kun je je designerbril van ic! berlin lekker ontspannen thuis passen.

Maak een ultiem statement met ic! berlin en profiteer van de voordelen van Mister Spex:

Brillen van ic! berlin in het exclusieve assortiment van Mister Spex: Louisa H., Teresa, Ros, Zelda, Mr. Bice, Oroshi, Phil B. en nog veel meer

30 dagen geldteruggarantie

Brillen comfortabel online kopen

Partneropticiens bij jou in de buurt stellen jouw montuur van ic! berlin af

Je wilt meer weten over het innovatieve Berlijnse brillenlabel ic! berlin en zijn brillencollecties? En over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar.

    10%

    Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

    Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

    Betalingsmethodes

    VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

    Leveropties

    DHL Logo

    Om veilig te kunnen bestellen

    Thuiswinkel