Oakley Holbrook

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
Sorteren op
43 Resultaten

Oakley Holbrook zonnebrillen, stijlvol vormgegeven

Een effen zwart of grijs frame, al dan niet voorzien van een kleuraccent, gepolariseerd, kleurrijke glazen en het typische Oakley embleem op de zijkant van de bril. Dat is de samenstelling van de klassieke, doch eigentijdse Oakley Holbrook zonnebrillen voor heren. Een blik op de collectie maakt u meteen duidelijk dat het om stijlvolle brillen gaat die elegant en modieus ogen. Bij Mister Spex kunt u ze in tal van uitvoeringen en kleuren verkrijgen. Duik vlug in ons aanbod.

Kies voor de tijdloze klasse van Oakley Holbrook zonnebrillen

De ideale zonnebril is niet alleen goed voor uw ogen. Hij past bij uw volledige garderobe en is geschikt voor elke gelegenheid. De knappe modellen uit de Oakley Holbrook collectie die u bij Mister Spex kunt vinden, voldoen perfect aan al deze kenmerken. Hun ingetogen design in mat of blinkend zwart of grijs straalt klasse uit en laat zich prima combineren. Wie van kenmerkende details houdt, kiest een model met een kleuraccent dat afsteekt tegen de donkere basis. De glazen zijn gepolariseerd en voorzien van de laatste technologische snufjes om uw ogen optimaal te beschermen tegen de zon en haar reflecties. Met een Oakley Holbrook zonnebril ziet u er gedistingeerd uit. U loopt bovendien zonder problemen rond op de zonnigste dagen zonder last te krijgen van uw ogen.

Welke glazen verkiest u voor uw Oakley Holbrook zonnebril?

Binnen de collectie Oakley Holbrook zijn er verschillende type glazen mogelijk die ieder hun eigen kenmerken hebben.

 • Gepolariseerde glazen: deze glazen bieden bescherming tegen uv-stralen én een extra filter tegen reflecties. Dat maakt ze uitermate ideaal wanneer u naar het strand gaat of aan een open water zit. Gedaan met een overdaad aan licht.

 • Prizm glazen: deze hoogtechnologische glazen zijn aangepast aan uw omgeving. De subtiele kleuraanpassing is voorzien op de kenmerken van het landschap waarin u zich bevindt. Sneeuw, water, de stad of het strand, met Prizm glazen ziet u elk detail scherp.

 • Glazen op sterkte: hebt u ook in uw dagelijkse leven een bril of contactlenzen nodig? Dan kunt u de glazen van uw Oakley Holbrook bril op sterkte bestellen. Zo bent u er zeker van dat u net zo goed ziet met als zonder zonnebril.

 • Combinatie van al het voorgaande: u wilt het neusje van de zalm? Kies dan voor een combinatie van de voorgaande glazen en ervaar wat de perfecte zonnebril voor u kan betekenen. U zal nooit meer iets anders willen.

Waarom koopt u een Oakley Holbrook zonnebril bij Mister Spex?

Omdat u profiteert van tal van voordelen als u uw Oakley Holbrook zonnebril online koopt bij Mister Spex.

 • Ruime keuze aan merken en modellen

 • Veilige betaalmethodes

 • Gratis verzending

 • Glazen op sterkte

 • 3D-tool die u toelaat uw bril virtueel te passen

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel