Ray-Ban Ja-Jo

Heb je al een bril van ons? Meld je nu aan en zoek brillen in jouw maat.
1 Resultaat

Persoonlijkheden dragen een Ray-Ban Ja-Jo met een twist

Dragers van een Ray-Ban Ja-Jo zonnebril zijn vrouwen met persoonlijkheid. Ze genieten van een hedendaagse, opvallende look met een kwinkslag naar het verleden. Ze houden van kwaliteit met een twist. Ongemerkt koesteren ze de gezondheid van hun ogen door te kiezen voor een straffe filter en doorvloeiglazen. Herkent u zich hierin? Bestel vandaag dan nog uw Ray-Ban Ja-Jo zonnebril bij de online opticien Mister Spex.

Uw gepersonaliseerde zonnebril

Zoekt u een kwaliteitsvolle zonnebril? Maar wilt u ook een persoonlijketwist geven aan die aloude zwarte glazen? Dan is de Ray-Ban Ja-Jo collectie zonnebrillen vast en zeker iets voor u. Het goudkleurige of zilveren ronde montuur in metaal kunt u verkrijgen in combinatie met grijze, blauwe, bruine, groene, gele, oranje, paarse en rode glazen. U bestelt zelfs uw gepersonaliseerde en tijdloze Ray-Ban Ja-Jo zonnebril op sterkte. U vindt alle kwaliteiten van een hedendaagse zonnebril met een twist terug in de Ray-Ban Ja-Jo collectie van online opticien Mister Spex. Wedden dat u kan rekenen op heel wat goedkeurende blikken en complimenten tijdens uw zonnige dagje uit met vrienden, familie en/of collega's? Waar wacht u nog op? Koop vandaag nog online uw zonnebril tegen een scherpe prijs bij Mister Spex.

Uw scherp en gedetailleerd zicht

Alle Ray-Ban Ja-Jo zonnebrillen zijn uitgerust met doorvloeiglazen en een UV 400-filter. Met deze hoogtechnologische kwaliteiten kijkt u dichtbij, ver en daartussenin altijd even scherp en beschermt u uw ogen tegen de schadelijke zonnestralen. Enkele modellen uit de Ray-Ban collectie zijn uitgerust met gepolariseerde brilglazen. Met deze glazen neutraliseert u de weerkaatsing/schittering van oppervlakten zoals water, sneeuw en glas. U neemt details veel beter waar en u ziet de kleuren zoals ze zijn. Kortom, uw gezondheid vaart er wel bij. Met een zonnebril geniet u optimaal van uw omgeving en van uw gezelschap. Uw Ray-Ban Ja-Jo zonnebril bestellen tegen een scherpe prijs doet u bij Mister Spex.

Correcte en snelle service en levering

Mister Spex staat garant voor een snelle en correcte levering. Na het online aanmeten, bestellen en afrekenen van uw zonnebril komt onze betrouwbare partner in leveranties vliegensvlug naar u toe. U volgt online uw pakketje zodat u meteen weet wanneer de bezorger bij u aan de bel hangt. Hebt u nog vragen over het online kopen van zonnebrillen bij Mister Spex? Neem dan gratis contact op met een van onze online specialisten.

Daarom kiest u voor een Ray-Ban Ja-Jo zonnebril:

  • hippe, tijdloze zonnebril voor vrouwen

  • verschillende montuurkleuren en glastinten voor een persoonlijke twist

  • glazen verkrijgbaar op sterkte

  • doorvloeiglazen en uv-filter

  • gepolariseerde brilglazen verkrijgbaar

  • scherp en gedetailleerd zicht

  • scherpe prijs

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel