Zonnebrillen

Ray-Ban Caravan

Durf onderscheidend te zijn met de eigenzinnige Ray-Ban Caravan zonnebrillen

Met de Ray-Ban Caravan koopt u een absoluut stoere zonnebril voor heren. Deze bril is nog net iets stoerder dan de bekende druppelvormige Ray-Bans. U maakt met de aankoop van deze bril een uitstekende keuze als u een klassiek stoere zonnebril zoekt. U waant zich een filmheld met deze tijdloze bril. Nu online te koop bij Mister Spex.

Bent u op zoek naar een echte mannenbril die over een tijd ook nog prima is door zijn tijdloze karakter? Bespaar u de moeite, benut die gewonnen tijd voor leukere activiteiten en kies voor de Ray-Ban Caravan zonnebril. U zult er beslist geen spijt van krijgen. Mocht u toch iets anders willen, geen probleem, binnen de 30 dagen kunt u gratis retourneren en ruilen.

Een tijdloze bril

De Ray-Ban Caravan zonnebrillen bestaan al een hele tijd. Ze werden voor de eerste keer ontworpen in 1957. Dit soort zonnebrillen heeft een aerodynamische en geometrische vorm. Ze lijken een beetje op de Aviator-zonnebrillen. Het verschil is dat de Ray-Ban Caravan zonnebrillen vierkante brillenglazen en monturen hebben. Het kenmerk van de Aviator zonnebrillen is juist de druppelvorm van de brillenglazen.

Overbekend logo en stijlkenmerken

Het bekende Ray-Ban signatuurlogo is op de metalen plaatjes van de neuspads en in de bovenhoek van de brillenglazen aangebracht. De Ray-Ban Caravan zonnebrillen hebben een slank montuur van metaal. De oorstukken zijn van acetaat. De lenzen van de Ray-Ban Caravan zijn van groen mineraalglas en bieden vanzelfsprekend honderd procent bescherming tegen alle schadelijke uva- en uvb-straling. Wist u trouwens dat de Ray-Ban Caravan onder andere verscheen in de film Taxi Driver als de zonnebril van Robert De Niro?

Door de typische stijl en vorm van deze Ray-Ban Caravan bril is er geen ruim aanbod in kleuren en materialen. Die zijn namelijk vastgelegd als goudkleurige oorstukken en groen of grijs glas. Voor u als klant heeft dat het grote voordeel dat u niet lang hoeft te dubben vanwege een groot kleurenpalet waaruit u kunt kiezen. De meeste Ray-Ban Caravan zonnebrillen kunnen wij voor u op sterkte maken. Wilt u toch nog wat advies welk model en kleur u het beste staan? Geen probleem, via ons keuzemenu ziet u snel wat u het mooiste past. Wilt u liever de mening van een van onze ervaren adviseurs? Dan belt u met onze klantenservice. Zij zitten voor u klaar. Alle Ray-Ban Caravan zonnebrillen zijn online te koop in de webwinkel van Mister Spex.

Online kopen bij Mister Spex betekent tal van voordelen

  • Gratis bezorgen en terugsturen van artikelen vanaf 39 euro

  • Veilig online kopen en betalen

  • Mister Spex heeft het Thuiswinkelwaarborgcertificaat

  • Garantie van 30 dagen 'niet goed, geld terug'

  • Gratis en persoonlijk advies op maat van onze klantenservice

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel